Goed de retour kosten vind ik wat minder ik betaalde 7.25.de broeken waren te klein

uitstekend

Nu een aantal keren besteld, van goed advies voorzien. Na een aantal goede aankopen, helaas iets retour moeten sturen. Niet vanwege kwaliteit o.i.d, maar omdat het model niet lekker zat. Na retourontvangst van het pakket is het reeds betaalde bedrag meteen weer overgemaakt. Super! Recht toe, recht aan en geen fratsen. Ga zo door Josien, en houd vol in deze moeilijke tijden.

Uitstekende service

gewoon goed

niet nodig

Zeer tevreden over de vlot geleverde kleding

Mijn bestelling werd prima afgehandeld, de verzonden artikelen waren via track & trace te volgen en werden op het aangegeven bezorgmoment afgeleverd.

Wat je ziet is wat je koopt.

Wat ik heb besteld via een foto is ook precies wat ik heb gekregen. Duidelijke informatie en geen kleine letters. Ik werd netjes op de hoogte gehouden. Goed en netjes verpakt. Het is niet zo dat je besteld en de volgende dag is het binnen maar dat vind ik ook niet nodig. Ik kreeg netjes bericht wanneer mijn pakje zou worden geleverd.

Super service

Koop al jaren de werk broeken van mijn man bij jullie. Prima tevreden over. Ga zo door. Groet Erna

Gewoon goed.

Duidelijke website, snelle reactie, Nette levering.

Prima broeken, goede kwaliteit en goede maat.

Goede ervaring

Snel en to the point

247 Broeken besteld die snel naar Duitsland verstuurd werden.

Door de service en de prijs kom ik altijd weer bij JoJo uit.

Vriendelijk, servicegericht, verzorgd, scherpe prijs, professioneel

Keurig

Nette duidelijke site. Levering ook keurig.

Prettig en eenvoudig om on-line te bestellen

Eenvoudig, duidelijke communicatie, goede communicatie als een besgtelling later bezorgd zal gaan worden dan gepland.

Perfect vlotte levering perfecte pasvorm

perfect

Gewoon een goede winkel/webshop

Na telefonisch contact broeken besteld. De zelfde maat als vorige keer dus makkelijk, goedkoop en kwaliteit.

Is de tweede maal dat ik er iets bestelde zegt eigenlijk al voldoende over het goede product en levertijd en kosten.

Correcte levering met persoonlijke noot

Altijd prima!!

Zeer tevreden, altijd online kopen omdat ik niet in de buurt woon, altijd snel leveren, klopt altijd en prijs kwaileit verhouding is heel goed.

Uitstekend goede service

Doet niet moeilijk Omruilen snelgeregeld Altijd aardig via bijgeleverd kaartje Koop daar graag

Alles helemaal volgens verwachting

Duidelijke website. Bezorging klopte ook met de aangegeven tijd. Persoonlijk kaartje erbij wordt zeer gewaardeerd

Prima ervaring

Levertijd iets langer dan verwacht. Maar werd hiervan keurig per mail op de hoogte gebracht. Bestelling voldoet aan verwachting.

De bestelling is prima afgewikkeld en netjes ontvangen

TOP

Keurig ingepakt. Netjes afgeleverd. TOP