zeer goede en snelle service!

Hele goede, snelle service, netjes laten weten wanneer het pakket verstuurd is en wanneer je het kunt verwachten!!

Altijd betrouwbaar.

Dit is niet de eerste keer dat ik bij jojo bestel en ook niet de laatste keer.

Prima winkel

Alles netjes voor mekaar zelfs een handgeschreven briefje er bij en de prijs is ook zeer goed kortom ga zo door

Correcte afhandeling bestellingen

Kwaliteits broeken voor een acceptabele prijs

Kwaliteits broeken. Goede pasvorm. Helaas was dit keer de voorraad op, dus het duurde wel lang eer het weer kon worden geleverd. Maar dat is wel keurig gemaild en ik kom mijn geld teruggestort krijgen of wachten tot het wel zou worden geleverd. Goed gecommuniceerd

goede service

helaas lang gewacht door de fabrikant, maar netjes opgelost

Goed geregeld

Alles is perfect gegaan

Leuk contact goede service

Altijd goed

Perfecte broeken

Snelle levering en perfecte pasvorm

goede verpakking en verzending

Broeken passen goed en matreaal gaat lang mee

geleverd volgens afspraak. goed verpakt.

Netjes verpakt snel geleverd en heel leuk een hand geschreven kaartje er bij

al eerder een broek besteld en die staat gewoon in me account dus hoefde de maat niet op te zoeken gewoon opnieuw bestellen ga zo door jojo

Perfect, goede en snelle levering

Bestelde broeken passen precies en zitten heerlijk.

ra dat er op de mail niet gereageerd word

had een rits in mijn broek di er verkeert in zat word niet op geantwoord.

Goed de retour kosten vind ik wat minder ik betaalde 7.25.de broeken waren te klein

uitstekend

Nu een aantal keren besteld, van goed advies voorzien. Na een aantal goede aankopen, helaas iets retour moeten sturen. Niet vanwege kwaliteit o.i.d, maar omdat het model niet lekker zat. Na retourontvangst van het pakket is het reeds betaalde bedrag meteen weer overgemaakt. Super! Recht toe, recht aan en geen fratsen. Ga zo door Josien, en houd vol in deze moeilijke tijden.

Uitstekende service

gewoon goed

niet nodig

Zeer tevreden over de vlot geleverde kleding

Mijn bestelling werd prima afgehandeld, de verzonden artikelen waren via track & trace te volgen en werden op het aangegeven bezorgmoment afgeleverd.

Wat je ziet is wat je koopt.

Wat ik heb besteld via een foto is ook precies wat ik heb gekregen. Duidelijke informatie en geen kleine letters. Ik werd netjes op de hoogte gehouden. Goed en netjes verpakt. Het is niet zo dat je besteld en de volgende dag is het binnen maar dat vind ik ook niet nodig. Ik kreeg netjes bericht wanneer mijn pakje zou worden geleverd.

Super service

Koop al jaren de werk broeken van mijn man bij jullie. Prima tevreden over. Ga zo door. Groet Erna

Gewoon goed.

Duidelijke website, snelle reactie, Nette levering.

Prima broeken, goede kwaliteit en goede maat.

Goede ervaring

Grote Spuistraat 13