Uitstekent

prima en het bijgeleverde kaartje maakte het persoonlijk, dus m.a.w. leuk om bij JoJo te bestellen ga ik zeker vaker doen. hartelijke groet

Super!@

Bestel al een aantal jaren bij Jojo jeans. Bevalt prima!!

volledig naar wens

Zoals boven

Fijne zaak, kopen er al jaren.

Dit was de tweede keer dat ik besteld heb. Ook de bezorging nog eens gratis. Super leuke acties via de nieuwsbrief.

Perfectie

Gebeld, klein overleg over maatvoering, gevraagd voor levering op ander tijdstip, zoals afgesproken ook geleverd gekregen. Wat nog meer te zeggen als graag zaken doen met JoJo Jeans.....Bedankt

Goede duidelijke website

Goede webwinkel. Niks op aan te merken. Goede prijzen en keurige overzichtelijke matentabel. Bestelling wordt vlot en ook nog eens gratis geleverd, met daarbij nog een persoonlijke tint d.m.v. een handgeschreven kaartje. Top.

Snel, kwaliteit, klantvriendelijk en voor een uitstekende prijs!

Snel, klantvriendelijk, kwaliteit en voor een uitstekende prijs!

Goede website, makkelijk bestellen, snelle levering. Netjes per email op de hoogte gehouden betreft verzenden en ontvangst.

Snelle bezorging, goed verpakt.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en steeds een persoonlijk briefje van de verkoper erbij, wordt erg gewaardeerd.

Prima prijs/kwaliteits verhouding

Prima prijs/kwaliteits verhouding Snelle verzending Leuke web winkel

Mooie broeken van goede kwatiteit

Makkelijk bestellen en goede levering.

Opnieuw perfect!

Gemakkelijk kiezen, bestellen en betalen, top! En ook een vlotte levering, dus wederom zeer tevreden!

Lekker thuis bestellen en de levering komt aan huis niet goed retour ik zie graag meer acties

Goede duidelijke website.

Prima jeans voor goede prijs leuke aanbiedingen. Altijd een begeleidend kaartje met persoonlijke boodschap.

Kan niet beter!

Bedrijf komt na wat ze beloven, altijd een vriendelijk kaartje van de eigenaresse. Bovendien nog nooit zo goedkope broeken gekocht met zo'n uitstekende kwaliteit.

Snelle leveting

Fijne broeken van goede kwaliteit en prijs. Bedankt.

Kwaliteits broeken tegen lage prijs en super goede service

Zeer mooie en goede kwaliteit broeken . De service die gegeven wordt is super goed. Wanneer iets niet goed is kan op een eenvoudige manier dit om geruild worden.

Goede service, snelle levering

En ze antwoorden ook snel op de mail.

Goede producten en keurige levering.

Via JoJoJeans 2 riemen van het merk Timbelt besteld. Kende het merk eerlijk gezegd niet. Bestellen via de website ging gemakkelijk. Overzichtelijke site met duidelijke informatie en foto's. Snelle levering en het pakketje was mooi te volgen via de toegestuurde track and trace code. Ik ben zeer tevreden.

Super service en snelle levering

2 broeken besteld met actiekorting: snel geleverd: top!

prima produkt , vriendelijk

prima broeken , maar de bezorging met dhl is geen hoogtepunt , wat jullie betreft , vriendelijk advies over de telefoon , top !

Ptima broek

Mijn ervaring is uitstekend geen enkel probleem om je broek om te ruilen als de maat niet goed is.

Foutje: prima opgelost!!

Twee broeken besteld in de maat die ik al had, dus die maat is prima. Bij ontvangst passen.. Blijkt een van de broeken veel langer dan de ander. De labeltjes en de sticker op de zak waren de goed maat. Maar de maat in de broek zelf was niet 30 maar 32. Berichtje naar JoJoJeans gestuurd. Meteen opgelost, de foute broek op kosten van JoJoJeans teruggestuurd en van Brams Paris de juiste maat ontvangen. Top geregeld dus !!

toch nog goed gekomen

na 2 weken niets ontvangen te hebben, pakketje toch binnen gekregen. schuld lag bij de vervoerder, niet bij JOJO onze excuses hier voor.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht