prima producten

goede service en snelle levering,

top bedrijf

snelle levering duidelijke uitleg

Betrouwbaar

Artikelen geleverd. 3 broeken, waarvan een afwijkend, lichter van kleur

Prima broek en leuke communicatie!

tevreden

Uitstekende jeans voor een nette prijs

Zoals altijd weer tevreden klant

JoJo jeans heeft een super toffe website.

De bestelling wordt snel geleverd, keurig ingepakt in een doos, en de bestelde broek zit als gegoten. Ik kan deze verkoper zeker aanbevelen.

Goed verzorgd en goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Een kaartje met een persoonlijke boodschap is altijd leuk. Vanwege Corona shoppen wij meer via webwinkels, bevalt tot op heden zeer goed, daarom JoJo jeans is zeker aan te bevelen! <3

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

als boven

Gewoon goed geregeld

Goed geregeld

goede en snelle levering

overzichtelijke en duidelijke site en supersnelle levering. broeken van goede kwaliteit.

Goede communicatie en werkt volgens afspraak

Levert volgens afspraak

mijn ervaring met JOJO jeans is prima!

zeer goed

wordt altijd perfect geholpen

top

top

Vriendelijk en top service

Vriendelijk

super goed

helemaal top snelle levering zeer tevreden

Zoals altijd fantastisch

Snelle en zeer vriendelijke afhandeling.

Teleurstellend

Ik heb vorige maand 4 jeans besteld, 4x hetzelfde model en dezelfde maat. Ik paste 1 broek en deze zat goed, dus ging ik ervan uit dat de rest ook goed zou zitten. Eenmaal aangekomen bij de kleermaker (ivm inkorten broekspijpen) moest ik van meneer alle broeken passen. Hier kwam ik erachter dat 1 broek veel te klein was, en dat daarnaast alle broeken van lengte verschilden. Ik heb vroeger altijd op de markt jeans van jullie merk gekocht en deze zaten super. Ik heb ook hiervan dezelfde maat overgenomen. Jammer dat het deze keer totaal anders is.

Snelle bezorging, goede broeken voor redelijke prijs

Ik ben zeer tevreden. Bestel vaker broeken hier. De service is goed, ook als er onverhoopt iets mis gaat.

Snelle levering volgens afspraak

Levering zoals afgesproken

Snelle levering, netjes verpakt

Mijn ervaring met JoJo jeans is goed.

alles naar wens

Goede service snelle levering

Op mijn vragen werd binnen een dag gereageerd en er werd binnen de aan gegeven levertijd bezorgd dus toppie

Topper

Vlot geleverd, met persoonlijke noot.. niet duur... gewoon toppie

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht