Geen poblemen

Alles netjes afgeleverd per post.

Prima. Netjes verpakt.

Alles correct afgehandeld zoals besteld.

Ik bestelde apart twee verschillende broeken van dezelfde snit en maat. Omdat de aflevering ineens plaats vond (prima) was de korting van 2 broeken in 1 bestelling mogelijk geweest. Met doorklikken of zo iets. Dat bleek niet mogelijk. Overigens was dat niet meer dan een schoonheidsfoutje. Alles bijeen correcte levering.

Keurig kwamen de broeken op mijn adres. Mijn man is zeer tevreden met zijn broeken een dikke 10

Top winkel!

Snelle en nette reacties! Komen afspraken na kunnen veel webwinkels een voorbeeld aannemen!! Ik zou hier zeker weer bestellen.

goede shop met een persoonlijke benadering

Broeken besteld

We bestellen all jaren de werkbroeken bij jojojeans. Nog nooit problemen gehad met de bestelling

Josien is zoizo heel erg aardig en de spijkerbroeken zitten geweldig altijd als ik een nieuwe spijkerbroek moet bestellen komt het zoizo bij jojo terecht

Goede prijs/kwaliteit betrouwbaar en snel.

Alles goed geregeld

Alles goed en op tijd

Gewoon goed

zo als het hoort te gaan

Heb eerder broeken besteld bij Jojojeans en dat bleek helaas de verkeerde maat voor mij, maar nu de goede maat ontvangen. Ze houden je goed van het hele verloop op de hoogte alleen even geduld hebben tussen de bestelling en wanneer het verzonden word daar kan iets langer tussen zitten dus ik beveel deze winkel graag aan en zal genieten van mijn jeans.

zeer goed

is een goed bedrijf goede service ben al jaren klant bij hun en zal zeker langer klant blijven

Snelle levering , prima broeken

snelle levering , prima broeken met mooie pasvorm. Goede kwaliteit/ prijsverhouding. Leuke persoonlijk bedankkaartje erbij ! Voor herhaling vatbaar .

JoJo jeans doet gewoon wat ze beloofd.

Goede kwaliteit. Vlotte service. Met hand geschreven vriendelijke groet. Zeer tevreden.

Goede prijzen, snelle levering, product viel tegen

Jeans besteld van merk Faster Jeans, vooral omdat deze broek een extra zak heeft voor smartphone. Pasvorm was prima. Helaas waren de achterzakken te diep. Als ik er mijn portemonnee in stopte, zat hij onder mijn bil als ik op een stoel ging zitten. Niet prettig en daarom retour gestuurd. Heel jammer want jeans met smartphonezak zijn schaars.

ik ben zeer tevreden over jojo

gewoon goed

Goede communicatie ivm corona

Werd netjes op de hoogte gehouden betreft De levertijd ivm Corona

Matig

2 x Een bestelling gedaan, de eerste keer was het artikel uit de collectie gehaald hoewel het nog wel op de site stond. 2e Keer was het artikel te leveren met een vertraging van plm 2 weken. Na 4 weken heb ik gereageerd en wrrd mij verteld dat het niet die dag binnen gekomen was (???) en verzonden. Ik heb de levering nu uitgesteld omdat we nog een paar dagen weg zijn geweest. Nu gepland voor vanmiddag.

prima communicatie en duidelijkheid

duidelijke website en prima levering ☆

Brams Paris voor een mooie prijs.

Ze zijn de goedkoopste met Brams Paris broeken en dan ook nog een uitgebreid assortiment.

Prima broeken voor een goede prijs.

Ik zoek een specifieke broek die mij op meerdere aspecten goed past. Helemaal tervreden.

Keurig

Keurig geleverd netjes verpakt en een kaart persoonlijk gericht aan klant veel plezier met u aankoop

perfect zoals altijd

ik ben al een aantal jaren klant. en koop uitsluitend mijn jeans bij Jojo. snel, goed en prijs is betaalbaar. ook het heel vriendelijke kaartje met een persoonlijk berichtje is meer dan perfect.

Behoorlijke ruime keus en redelijke levertojd

Enige verbetering mogelijk inzake levertijd en Levermoment . Assortiment prima

Grote Spuistraat 13