fijne ervaring, verkeerde maat ingegeven, mailtje erachter aan gestuurd en het werd geregeld.

Top geregeld!

Top geregeld.

Het hand geschreven kaartje er bij is geweldig.

Bram paris broek

Broek Tom : goed en betaalbaar!

Zeer goed geholpen, hele vriendelijke dame.

Goede website, duidelijk en snelle levering.

Goed!!!

Goede en duidelijke website. Juiste kwaliteit op tijd geleverd

snelle levering fijne prijs kwaliteit

Prettige zaak

Zoals alle voorgaande keren snelle bevestiging bestelling, snelle toe sturing, dus snelle levering en altijd het goede product. Een verademing in deze tijd

Perfecte spijkerbroek van 100% katoen

Eindelijk een goeie spijkerbroek gevonden van 100% katoen. Daar is tegenwoordig moeilijk aan te komen. Het is nu dus gelukt en ook nog tegen een zeer schappelijke prijs vergeleken met al die dure merken terwijl er geen verschil is in kwaliteit!

Mooi compact verpakt

Goede levering.

heel erg lekker zittende jeans

Helaas paste er 2 capri jeans niet dus die heb ik terug gestuurd naar jou Voor de rest ben ik heel erg blij met dit merk jeans zitten lekker

Geen poblemen

Alles netjes afgeleverd per post.

Prima. Netjes verpakt.

Alles correct afgehandeld zoals besteld.

Ik bestelde apart twee verschillende broeken van dezelfde snit en maat. Omdat de aflevering ineens plaats vond (prima) was de korting van 2 broeken in 1 bestelling mogelijk geweest. Met doorklikken of zo iets. Dat bleek niet mogelijk. Overigens was dat niet meer dan een schoonheidsfoutje. Alles bijeen correcte levering.

Keurig kwamen de broeken op mijn adres. Mijn man is zeer tevreden met zijn broeken een dikke 10

Top winkel!

Snelle en nette reacties! Komen afspraken na kunnen veel webwinkels een voorbeeld aannemen!! Ik zou hier zeker weer bestellen.

goede shop met een persoonlijke benadering

Broeken besteld

We bestellen all jaren de werkbroeken bij jojojeans. Nog nooit problemen gehad met de bestelling

Josien is zoizo heel erg aardig en de spijkerbroeken zitten geweldig altijd als ik een nieuwe spijkerbroek moet bestellen komt het zoizo bij jojo terecht

Goede prijs/kwaliteit betrouwbaar en snel.

Alles goed geregeld

Alles goed en op tijd