snelle levering. prijs is in orde.

Bestel al een paar jaar broeken. Levering altijd dik in orde

Mijn ervaring met deze en andere verzendingen waren meer dan goed. De vorige toen er wat retour moest verliep niet zo prettig. Jullie geven nu aan dat jullie nog niet zo lang via de site verkopen en graag toelichting willen, maar ik bestel al denk ik ruim 10 jaar via de site. En dat verloopt altijd prima. Groetjes Gery

prijs goed maar moeilijk contact te krijgen

Ik draag al jaren Brams Paris model Danny als werkbroek verstrekt door mijn werkgever, sinds enige tijd is het model veranderd in Danny met stretch wat de pasvorm,draagcomfort bij mij niet ten goede komt. Ik heb twee broeken van dit model bij jojo besteld in de veronderstelling dat hier geen of minder stretch in zou zitten wat niet het geval was . Nu hebben wij contact gezocht of er misschien een gelijkwaardig model is zonder stretch na het inspreken van de voice mail met deze vraag, er is niet terug gebeld mijn vrouw heeft na 2 dagen nog een keer gebeld en wel een dame gesproken die het na zou vragen dat is ook alweer enkele dagen geleden niks meer gehoord. Heb nu de broeken retour gestuurd en bij een andere windel broeken besteld. Model john ook van Brams Paris Jammer Groet Cees Sevenhuijsen

Al jaren uitstekende kwaliteit&service, voor fijne prijzen.

Zowel in de winkel als online fijne passende broeken. Goede communicatie via mail en snelle bezorging, ondanks op vakantie zijn vd eigenaresse.

Zoals altijd, erg goed en snel geleverd

Site is makkelijk om te bestellen. Levering correct en snel. Volgens afspraak.

Het was allemaal prima.

Ik ben nooit zo van het online shoppen, maar hier liep alles vlekkeloos. Het bestellen was gemakkelijk De verzendkosten vond ik pittig, maar het gaat natuurlijk wel om 3 broeken die naar het buitenland moeten. De mails hielden me goed op de hoogte. Het Duits in de mails liet wat te wensen over, maar was zeker niet onbegrijpelijk. De broeken zitten uitstekend.

Snelle levering en keurig verpakt

het was een snelle levering en de kwaliteit van de broeken zijn super. Met warm weer kleven deze broeken niet. Dit is echt super.

Snelle en nette levering.

Leuk zo’n handgeschreven berichtje er bij.

uitstekend

s avonds besteld en volgendag op de juiste tijd bezorgd

sympathiek bedrijf, kwaliteit van de jeans volgens mij goed (maar echt weten doe je dat natuurlijk p

voor herhaling vatbaar!

Levering op tijd zoals beloofd Keurig verpakt

Super tevreden

Fijne website. Snelle levering. Ga hier vaker bestellen.

Goede webshop Goede service Goede kwaliteit/prijs verhouding Snelle levering

overzichtelijke site, levering binnen verwachte tijd

Goed, zeker voor herhaling vatbaar. Mooi dat persoonlijke tintje bij de levering. Daarom juist niet de mega leveranciers zoals die reus in Waalwijk of de kledingspecialist in Zwolle.

Super goed

Mooie broeken voor een mooie prijs. Snelle levering. Top.

perfect verlopen

Alles perfect verlopen zowel de bestelling als de bezorging.

zeer goed

Makkelijke site en snelle levering

Gewoon kwaliteit zoals gewend.

Netjes geleverd en gecommuniceerd.

Goede broeken voor een nette prijs

zitten als gegoten deze broeken. de maten kloppen ook goed. Tevens hebben de broeken een nette prijs, en zitten ze goed. Levering gaat vlot. persoonlijk geschreven kaartje erbij in maakt het helemaal af. Ik heb helemaal niets te klagen over JoJo jeans. Bestel hier zeker meer broeken in de toekomst.

Jo Jo jeans, fantastisch!

Met een zeer duidelijke en goed toegankelijke website en daarnaast ook een snelle levering van de bestelling een fantastisch bedrijf waar ik blijf bestellen!

Erg tevreden. Aanbevolen en 5 sterren!

Goed product, en van jullie ook een goede service.

Ik ben echter ontevreden over de bezorging. Het pakket werd niet aan huis bezorgd, maar naast de postbus in de berm gegooid. Gelukkig zagen we dit gebeuren en hebben het pakket snel opgehaald. Waardering voor bezorging dus hooguit een 2.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit en duidelijke webshop.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht