Levering op tijd zoals beloofd Keurig verpakt

Super tevreden

Fijne website. Snelle levering. Ga hier vaker bestellen.

Goede webshop Goede service Goede kwaliteit/prijs verhouding Snelle levering

overzichtelijke site, levering binnen verwachte tijd

Goed, zeker voor herhaling vatbaar. Mooi dat persoonlijke tintje bij de levering. Daarom juist niet de mega leveranciers zoals die reus in Waalwijk of de kledingspecialist in Zwolle.

Super goed

Mooie broeken voor een mooie prijs. Snelle levering. Top.

perfect verlopen

Alles perfect verlopen zowel de bestelling als de bezorging.

zeer goed

Makkelijke site en snelle levering

Gewoon kwaliteit zoals gewend.

Netjes geleverd en gecommuniceerd.

Goede broeken voor een nette prijs

zitten als gegoten deze broeken. de maten kloppen ook goed. Tevens hebben de broeken een nette prijs, en zitten ze goed. Levering gaat vlot. persoonlijk geschreven kaartje erbij in maakt het helemaal af. Ik heb helemaal niets te klagen over JoJo jeans. Bestel hier zeker meer broeken in de toekomst.

Jo Jo jeans, fantastisch!

Met een zeer duidelijke en goed toegankelijke website en daarnaast ook een snelle levering van de bestelling een fantastisch bedrijf waar ik blijf bestellen!

Erg tevreden. Aanbevolen en 5 sterren!

Goed product, en van jullie ook een goede service.

Ik ben echter ontevreden over de bezorging. Het pakket werd niet aan huis bezorgd, maar naast de postbus in de berm gegooid. Gelukkig zagen we dit gebeuren en hebben het pakket snel opgehaald. Waardering voor bezorging dus hooguit een 2.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit en duidelijke webshop.

Toppie!

Besteld en snel geleverd

besteld en mooi snel geleverd

Altijd goed!

Prijs ok, bestelling ok, maat ok!

Goed geholpen, kon wel sneller

6 nieuwe broeken besteld op zondag vrijdags waren ze binnen. Nette doos met zelfs een handgeschreven bedankje erin. Duidelijk een ondernemer die weet wat aandacht is. Lever tijd was iets langer dan gewenst, maarja dan jad ik maar naar de winkel moeten gaan.

Altijd perfecte levering, goed materiaal, altijd een vriendelijk kaartje erbij!

Bestel al jaren mijn broeken bij Josien, Goede kwaliteit en prijs.

zeergoed

Alleen retour voor eigen kosten is jammer.

snel en goed

snel en goed

Goede site, helaas onvoldoende model keuze

Op zoek naar 0%stretch jeans, voor heren. Helaas hebben jullie alleen wijde modellen in 0% stretch.

Mooie broek. Prima geleverd

Grote Spuistraat 13