geweldig en goed geleverd

mooi en goed geleverd

Snel en goed geleverd.

Duidelijke website om je keuze te maken ; goede prijs. Netjes en snel bezorgd ( en nog een handgeschreven berichtje erbij.) Fijn om zo bij jullie te bestellen...

Online kopen, met een persoonlijk tintje.

Keurig van te voren een mail omtrent de verzending en de verwachte levertijd. Broek netjes verpakt geleverd, met een persoonlijke noot van de verkoopster. Ondanks dat het een broek voor een klein prijsje was. Daarna nog prettig mailcontact gehad over een artikel, wat nu nog niet te leveren is.

Super service

Al meerdere keren broeken besteld,fijne broeken, op tijd geleverd en goede service.

Snel en klantvriendelijk

Al jaren trouwe klant. Altijd snel en klantvriendelijk geleverd tegen een prima prijs!

Goede snelle levering, duidelijke website

Bestelling netjes afgeleverd, alles volgens afspraak

De artikelen waren volgens mijn verwachting, en de communicatie en levering zeer correct

Gewoon goed.

Alles naar wens en correct.

Gewoon prima

De levering zou wat sneller kunnen -zo verwend zijn we tegenwoordig- Maar verder prima, vriendelijk en mail wordt correct beantwoord

Ok

Prima en efficiënt!

alles ok

alles ok

Zoals verwacht

Mijn ervaring is goed

Zeer goede service en levering van mooie betaalbare jeans.

Ik bestel al een aantal jaren mijn jeans bij Jojo. Altijd snelle service en persoonlijke aandacht gekregen door een hand geschreven briefje erbij met soms nog een tip. Dat maakt het zo bijzonder vind ik.

Goede service, en je weet viz de mail waar je aan toe bent wanneeg iets verzonden is, wanneer je het pakket kunt verwachten Het enige nadeel van deze jeans is al bestel je dezelfde maat als altijd dan kan deze heel anders uitvallen.

Zoals altijd zeer tevreden over de snelle en correcte service van Jojo-Jeans

Josien is zoals altijd zeer bekwaam en hulpvaardig, geen slecht woord over te zeggen, ik bestel al jaren bij Jojo-Jeans en blijf dat doen. Waar zij echter niks aan kunnen doen is het totaal losgeslagen en waardeloze beleid van de bezorger. Ik ben altijd overdag aan het werk, dus levering na 17.00 is vaak een must. deze optie wordt wel geboden, echter niet nageleefd. Ik heb 4 keer de levertijd en datum aangepast, waarna binnen de twee uur de levering doodleuk weer door de bezorger werd aangepast naar overdag. Ik dus maar na enkele dagen gekozen voor levering zaterdag overdag, dat kon...maar ook dit werd aangepast en werd door de bezorger verplaatst naar maandag overdag. Affin, was vrij die maandag, dus daar kon ik mee leven. Onderwijl wordt ik dus zaterdag ochtend uit m'n bed gebeld omdat er een pakje wordt geleverd ? Dit was toch maandag ? Pikant detail, twee medewerkers van de bezorgdienst wonen hier in dezelfde straat en heb ze elke dag rond 17.30 thuis zien komen !!! 2 bezorg busjes nota bene. Zeer frustrerend en werkelijk niet te begrijpen, zo een amateurisme. Dat is dus mijn mening over de bezorgdienst, en zoals gezegd blijft Jojo-jeans volledig verschoond van de wanprestaties, laksheid en logistieke ondeskundigheid van de bezorger.

Goede en snelle levering

Snel geleverd en goed verpakt en de juiste bestelling wat bij andere internet shops weleens anders is.

Product is goed zoals ik gewend ben. Normaal ben ik altijd in winkel voor een nieuwe broek maar door de huidige situatie was online bestellen de enige optie. Aflevering ging niet helemaal goed maar na contact goed opgelost dus goede service. Top.

Maar vandaag besteld morgen in huis is een pintje, woensdag besteld en dinsdag in huis.

Betrouwbaar

Betrouwbaar: Niets aan toe te voegen!

Super flexibel

Door mijn fout 2 verkeerde broeken besteld. Zonder problemen omruilen en terug sturen. Wil ze de verzend kosten ook nog delen. Jol

Lage prijs hoge kwaliteit

Al jaren bestel ik bij jojojeans met grote tevredenheid

Super service

Heeft broeken besteld en supersnel gekregen Super service

Goed verpakt, goede prijs en snelle levering.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht