Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: vlotte en vriendelijke reactie op ruiling artikel, bezorging duurde wat langer maar daar kan JoJojeans niets aan doen ivm drukke Corona tijd

Persoonlijk en snel

Koop hier nu al jaren. Altijd een snelle en persoonlijke aanpak. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Helemaal goed, en naar wens.

broek was goed verpakt, prijs/kwaliteit prima. zal de volgende broek hier weer bestellen.

Perfect geregeld

Snel geleverd, goed verpakt. Kortom niets op aan te merken.

Nette levering

Goed, snel en goedkoop

Website via Google goed te vinden, goede keuzemogelijkheden, goed (laag) geprijsd, eenvoudig betalen en vlot geleverd. Bovendien von ik de communicatie (zowel via e-mail als het persoonlijke berichtje) van Josien erg plezierig!

Prima en vlotte service, inclusief de omruiling

prima service

perfecte pasvorm

Goed, goede kwaliteit

Leren riemen gekocht. Niet duur, wel goede kwaliteit.

snel antwoord op mijn vraag, levering duurde iets langer maar geeft niets

Is reeds beoordeeld

Is reeds beoordeeld

Snel en goed

Snel en goed

Super correcte levering

Vooral het persoonlijke briefje bij de bestelling wordt enorm gewaardeerd.

Prima broeken voor een goed prijs

Het model viel alleen niet zoals verwacht, dus geretourneerd.

Geweldige service weer

Ik heb nu al voor de derde keer een broek besteld hier, en iedere keer was de service en verzending top geregeld

Snelle en keurig verpakte levering, Product voldoet aan de verwachting. Leuk detail, de handgeschreven kaart erbij.

Service is goed. Duidelijke website en snelle reactie op vragen. Omschrijving van de maat van de broek was minder goed. Maar dat is dan ook het enige.

Prima winkel

eindelijk weer een 100% katoenen spijkerbroek. Prima kwaliteit. Ondanks de Coranacrisis is de jeans snel geleverd. Kortom prima winkel Pakketje wordt via go parcel bezorgd. Oftewel gewoon DHL. Bij DHL de track en trace handmatig erin gekopieerd en warempel de track en trace werkte ook.

Super klantvriendelijk en persoonlijk

Voor het eerst spijkerbroeken bij Jojo jeans besteld. Wat vooral opviel was de persoonlijke benadering. Website duidelijk. Geen moeite met bestellen.

Goede prijs kwaliteit

Snelle levering en super broeken.

Goed en snel, probleemloos.

Precies wat ik zocht!

Al enige tijd op zoek naar een nieuw adresje voor deze specifieke basic shirts voor onder een blouse of trui. Hier gevonden met voldoende voorraad én gratis verzending!

Snel gevonden, prima levering

Ik had een paar spijkerhemden nodig, en de winkel waar ik die altijd kocht bestond niet meer. Dus gezocht, en bij Jojo terecht gekomen. Snel gevonden wat ik zocht, en ondanks de crisis ook snel en keurig geleverd. Een aanrader!

klasse

keurig geregeld maar het winkeltje is toch gezelliger

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht