Zeer snel

In de winkel is het altijd al gezellig,maar digitaal zijn ook top bedankt voor de snelle services.

Altijd keurig geregeld

Dit was de 5e keer dat ik bestelde bij deze firma en het wordt altijd netjes en lot afgehandeld. Ook de communicatie is perfect.

top

Super service !

De online bestelling verliep vlekkeloos en mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Een aanrader !

Prima kwaliteits broek en goed passend

Zeker wil ik jullie van harte aanbevelen aan familie en vrienden !!!

Goede kwaliteit prijsverhouding

De 247 sand is perfect. Ben er erg blij mee. Koop zeker meer bij jojo jeans. Alleen de levertijd was wat lang. Zal wel komen door Corona. Vervelend vond ik wel dat het pakketje onaangekondigd kwam. Groet Martin Grob.

uistekend !

Ik ben zeer tevreden.

netjes en correct

Fijne website, uitstekende kwaliteit

Al jaren koop ik mijn broeken bij JoJo jeans en met veel tevredenheid. Overzichtelijke website. Broeken van uitstekende kwaliteit voor een heel mooi prijsje.

Prima service.

Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden, als er vertraging is met het verzenden.

Vlotte levering

Makkelijke bestel site en snel geleverd, met een persoonlijk kaartje erbij.

Goede spijkerbroeken voor een goede prijs

Zie boven

Altijd op voorraad, snelle levering en een lief bedank briefje erbij.

..ik blijf maar terugkomen..!

Ik koop ongeveer 2 a 3 maal per jaar m'n Brams Paris broeken bij JoJo jeans, en elke keer is het een prettige en zorgeloze ervaring. Vooral ook de mogelijkheid om met paypall te betalen maakt het voor mij tot een zeer snelle en relaxte koopervaring. 5 minuten voor ik naar m'n werk rijd.. koop ik eventjes twee spijkerbroeken, die een paar daagjes later bij me worden afgeleverd zònder extra verzendkosten en gedoe. Los van het standaard bijgevoegde persoonlijke bedank-kaartje (lief), zat er deze keer zelfs een gratis leren riem bij.. die nog past óók! Harstikke bedankt!! Die was erg welkom.. ik voel me verwend! Geweldige service, met een zéér persoonlijke fibe! (waar vindt je dat nog meer?) ...ik ben een fan.. en ik blijf graag terugkomen!! Thanks, groetjes, en ga vooral zo door. Theo

Prima product èn prima levering.

Niets mis met de Bram's Paris broeken. Levering is oké.

Wederom zeer tevreden

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit. Klein persoonlijk berichtje bij bestelling. Top

Toppieeeee

Snelle levering en prima kwaliteit!!!

Altijd keurig, netjes en snel geholpen

Snelle levering van de kleding en ook bij eventuele vragen snel antwoord. Retouren worden ook snel afgehandeld. Kortom een zeer goede service!!

Makkelijke en overzichtelijke website waar de producten op staan. Ook met bestellen is het overzichtelijk. Snelle levering!

Snelle levering van mijn bestelling.

JoJo jeans levert altijd goede kwaliteit broeken tegen een scherpe prijs. De levering is snel en correct.

Dikke pluim

Doen gewoon wat ze beloven prijs is goed kwaliteit is goed

top

jeans zijn perfect. blijven mooi in de was .

Snelle levering, goede kwaliteit en pasvorm

Fijne webwinkel

prima zaken meegedaan, bij niet kunnen leveren netjes een mail voor een andere levering van broek

Helemaal top

Fantastische service en vakmanschap. Goede prijzen en kwaliteit.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht