Je weet wat je krijgt

Sinds enkele jaren bestellen wij de spijkerbroeken bij JoJo en bewaren de bestelgegevens (type en maten). Dan is het eenvoudig om weer een goede bestelling te doen.

Prima geregeld allemaal

Allemaal goed voor elkaar

Keurig verpakt en snel geleverd

Goede prijs. Snel geleverd en netjes verpakt in een doos.

Ik bestel hier altijd werk broeken voor m’n man. Het wordt altijd snel geleverd.

probleemloos

Op de website is goede informatie beschikbaar, bijvoorbeeld over afwijkende maten. Levering snel en goed. Een besteld artikel was niet meer leverbaar, daarom werd een duurder artikel voor dezelfde prijs geleverd. Prima service!

gewoon netjes en goed

wordt goed en snel geleverd

heel jammer

Heel jammer dat de winkel gesloten is. Nu dus maar zo besteld. Prima gegaan

Goede communicatie

Het bestellen De service Het contact De prijs niet te vergeten Josien....TOP!! dank je wel ondanks dat ik nog steeds de kortingscode niet snapt :) Groetjes

Correcte afhandeling. Vlotte levering.

Positief, ik overweeg deze methode, on-line aankoop, nog toe te passen.

Snelle levertijd,en goede kwaliteit jeans

x

x

Goed voor mekaar

prima!!

Netjes en verzorgd geleverd. prima tevreden

Gewoon goed.

Voor het eerst broeken hier besteld en niks op aan te merken. Op tijd geleverd.

Bijzonder prettige ervaring.

Prettig bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

gewoon heel erg betrokken en punktueel

zeer goed anders was dit niet de derde bestelling

Prima. Snel geleverd.

Goed goedkoop en op tijd

Twee apparte bestellingen geplaatst in een keer geleverd top ze weten wat ze doen

Ik ben tevreden.

De levering : maandag besteld- zaterdag geleverd. Het lijkt me beter de klant persoonlijk op de hoogte te houden, dat de levering wat later komt. Dan kun je gelijk doorgeven, dat de juiste kleur niet voorradig is. De kleur van de gestuurde broeken viel gelukkig mee.

Niks mis mee !

Kleding kopen via internet kan alleen als je merk,type en maat weet. Ik heb 2 broeken besteld en deze werden netjes geleverd binnen een paar dagen. Top! Voor de ééncelligen die persé de volgende dag geleverd willen krijgen: dan gewoon een paar dagen eerder bestellen ! :-)

Geweldige winkel en online service

24/7 en Bram spijkerbroeken zijn geweldig. Zeker gezien prijs en pasvorm. Zeker de stretchbroeken. Website ziet er ook goed uit. Vlotte bezorging. Kortweg TOP.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht