Snelle service voor een nette prijs

Eindelijke de juiste broeken weer gevonden en ook een snelle levering. Prima!

Heel erg bedankt voor de vlotte levering, en natuurlijk voor het mooie overhemd, wat is het bijgevoegde kaartje leuk en persoonlijk, ik kom zeker weer terug om wat te bestellen, Groetjes Fred

Goedkoop en topkwaliteit!

Mijn bestelling had ik snel binnen, kwaliteit is subliem en ik werd van uur tot uur op de hoogte gehouden over de status+ beter kan eigenlijk niet!

Super ook met ruilen van verkeerde maat

Ga zo door

Alles top geregeld (bestellen, leveren en nazorg)

Goede zaak

Geld terug was geen probleem, mooi overhemden

Goede service eb kwaliteit

Altijd een correcte en snelle afhandeling van de bestellingen. Komen altijd de afspraken na.

Netjes geleverd,volgens bestelling.

Goed.

Een persoonlijke noot in geval van nood

Foutje bij bestelling na mailtje prima hersteld,op naar de volgende bestelling

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering en een goede kwaliteit

Online bestellen en snel in huis

Netjes en snel

Goede en snelle levering

Netjes, snel en persoonlijk.

Ik werd stap voor stap op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De bestelling was er snel en netjes verpakt. Wat ik erg leuk vond was het handgeschreven kaartje, maakt het net even persoonlijker.

UITSTEKEND!!

Zo wil ik online shoppen

Vlotte afwikkeling ...goed product

Goede ervaring ....al vaker bij haar besteld

Goede prijs/kwaliteit verhouding, duidelijke website en dan dat handgeschreven kaartje er bij. TOPPERTJE!!!

Super service

Een broek heb ik geruild. Snel geregeld en heel eenvoudig. JoJo maakt duidelijke afspraken en komt die ook na.

Ruime keuze en correcte en snelle levering.

Zeer coulant en snel

Prima webshop.

Goede prijs en snelle levering!

keurige levering

keurige levering, met nog een handgeschreven kaartje er bij.

Snel correct en de beste kwaliteit

Wij hebben nu weer een nieuwe zending werkboeken ontvangen en deze zijn gewoon van topkwaliteit en ook belangrijk het draagcomfort

Goede producten

Goede producten en snelle levering ben niet van online bestellen en zelf passen maar toch in een keer goed ik weet wel dat ik vaker ga bestellen hier.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht