Levering snel ontvangen na bevestiging

Niet duidelijk tijdens feestdagen wanneer mijn bestelling behandeld zou worden. Informatie had beter gekund op de site.

Snel en goed geleverd !

De bestelling is snel geleverd .Dit is mijn 2e werkbroek die ik bestel.De andere was versleten maar beviel mij goed .

Fijne winkel!

Ondertussen mijn 6e bestelling geplaatst en ontvangen en nog steeds prima tevreden. Als er al eens een keertje iets is (één keertje gebeurd) dan wordt dat meteen verholpen. Ik ben hier vaste klant geworden en kom zeker terug!

Goede prijs, snelle levering, netjes verpakt.

Zie boven.

Goede snelle service

De broek werd snel geleverd. Een persoonlijk berichtje van de verkoopster zat erbij, dit wordt gewaardeerd.

Leuk die met de hand geschreven memo bij aflevering.

Heel fijn bedrijf om kleding te bestellen

Altijd er tevreden met jo jo jeans

Goede en vlotte bezorging.

Voor de tweede keer broeken besteld voor mijn man,is beide keren prima bevallen.

1 woord: perfect

Zelfs tijdens de drukke december maanden netjes antwoord gekregen en de broeken keurig verpakt ontvangen

bezorging helemaal naar wens

prima, netjes bezorgd, mooie jeans.

Snelle levering broeken zitten perfect

Snelle levering van kwaliteits spullen!!!

Altijd goede kwaliteit en snelle levering...

Simpel en snel

Alleraardigst handgeschreven kaartje bij de bestelling, warm en attent

Goed verzorgd! Top

Zelfs hand geschreven kaartje erbij. Vond ik wel leuk bedacht.

Bestel regelmatig bij jullie, altijd goed.

Goede ervaringen.

Werd ditmaal wat laat verzonden

goed geregeld

ik heb al meer broeken hier gekocht daarom nu weer

Altijd goed en betrouwbaar

Bestel l jaren spijkerbroeken. En wordt altijd op tijd bezorgd. Alleen deze keer niet maar ja als je iets besteld rond kerst en oud en nieuw kun je dit verwachten. Goed dat er dan contact blijft en de status via de mail wordt aangegeven

Top bedrijf

Altijd snel geleverd en kwaliteit is goed

De lengtemaat spijkerbroeken zijn perfect voor mij vandaar ik niet verder hoef te zoeken.

Vlot thuis bezorgd

Al een aantal jaar leveren ze mijn broeken altijd netje's verpakt en goed aangekomen. TOP ga zo door 😃

Erg goede ervaring , ook het omruilen van de broek was totaal geen probleem!

Perfect!!

Heel goed bevallen

Artikel was makkelijk te bestellen. En de levering was snel

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht