Alles was perfect in orde.

Makkelijk te bestellen, goed verpakt en ruim op tijd geleverd.

Waar ze voor staan maken ze meer dan waar.

Goede snelle service

Makkelijke manier van shoppen

Als je weet wat je wilt hebben, is het makkelijk bestellen via de website. Correcte afhandeling en verzending.

Prima verloop bestelproces, snelle levering

Prima service, enige wat beter kan is een nog snellere levering.

Makkelijk en vertrouwd

Duidelijke website en het bestellen gaat makkelijk

In een zin GOED

Ervaring was goed. Bestel nu altijd mijn broeken bij JO JO

Bijzonder goed en keurig geleverd

Keurig verpakt en snel geleverd

altijd top!

wederom een bestelling gedaan en wederom prima geregeld!

Snel en netjes afgeleverd.

Bovendien was de prijs ook goed.

Top website, levering en aandacht.

Al veel besteld , altijd goed, levering goed en speciale aandacht van Josien !!

Uitstekende service, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit.

Ik ben al jaren klant en de kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en service is uitstekend.

Prima webshop

Prima kwaliteit voor een schappelijke prijs

Supergoed

Via de gewone winkel was het merk broek wat mijn man altijd draagt niet leverbaar en ik was heel blij dat ik ze bij JoJo jeans wel kon bestellen.

Altijd goede service en snelle levering

Ik heb al diverse keren broeken en nu ook shirts besteld en krijg daar ook goed advies voor.

goede service en goed meedenken met de klant

Nadat ik had besteld bleek 1 broek niet meer leverbaar, het door mij gevraagde alternatief werd mij terecht door Josien afgeraden . Top service, niet te duur en snel geleverd

Goede spijkerbroeken met een betaalbare prijs! Prime snelle levering!

Heel goed!

Had twee broeken besteld de een viel wat kleiner uit die moest ik terug sturen dat was geen enkel probleem nu net de nieuwe binnen gekregen padt mooi. Dank je wel

Persoonlijke en goed producten en service

Bij Jojo jeans kan ik altijd terecht voor mijn broeken. Weinig partijen verkopen Brams Paris broeken maar zij gelukkig al jaren voor een goede prijs en direct leverbaar. Er zit altijd een persoonlijke bedank berichtje bij de bestelling.

Snel accuraat en juiste levering! Prima

Gemakkelijke site waarop duidelijk te zien en kiezen valt. Opvolging is helder. Prima broeken, al diverse malen besteld en steeds juist geleverd. Hartelijke dank!

Altijd goed

Snel geleverd Vragen worden beantwoord Denkt mee en Oss waar nodig bestelling aan

Prima service snel geleverd bestel ik zo weer

Goede ervaring snel geleverd

Top! mooie broeken goede pasvorm en zonder bezorgkosten!

Al meer besteld bij Jo Jo,zeer tevreden over de broeken, vooral met de hoge taille,prima pasvorm!

Gaat sneller dan bellen

Goed en snel! Top dus!

Snelle levering en je krijgt wat je besteld

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht