Een dikke tien.

gewoon goed

gewoon goed

Snelle vlotte leuke afhandeling

Snelle vlotte leuke afhandeling

Zoals je hoopt...levering correct en zonder problemen.

Al meerdere keren besteld zonder problemen. Gewoon goed en vertrouwd.

goede en snelle levering

Gelukkig geen grote halflege dozen verstuurd

Niet mijn eerste bestelling bij Josien en wederom alles prima in orde

Redelijk vlotte levering van de door mij bestelde broeken en ze waren wederom goed verpakt. De broeken zijn zoals op de site beschreven en ze voldoen dus geheel aan mijn verwachting. Ook het altijd bijgevoegde persoonlijke kaartje van Josien krijgt van mij ook weer een pluim.

Goede ervaring, voor herhaling vatbaar!

De hele bestelling is correct afgehandeld en de persoonlijke aanpak spreekt mij wel aan, kwaliteit van de broeken is goed.

Geweldige leverancier

Tot nu toe nog geen slechte ervaring met deze shop.

Goede snelle levering,goed communicatie mbt deellevering

Goede snelle levering,goed communicatie mbt deellevering

Prima , snelle levering , mooie broeken

Prima , snelle levering , mooie broeken

Woensdag besteld, zaterdag in huis, alles top!

Goed en snel

Goede snelle service dank je wel josien

Prima en snel.

Ga ik zeker nog eens bestellen. Leuke persoonlijke benadering, top!

Ga er zeker nog wel eens bestelling doen

Gewoon een TOP zaak

Mijn merk broek altijd prima en wel jammer ik ben na maatje kleiner gegaan dus ik ben afgevallen Hiep Hoi.

Snelle correcte levering

Wederom hetzelfde model besteld. Snelle en correcte levering.

Bestelling flawless afgehandeld

Goede middag, Mijn beoordeling is als volgt. Toch wel snel afgehandeld. Er nog een bestelling zal plaats vinden, meerdere. Maar is er geen protest van winkel? De broek wijkt iets af van eerder model. Deze broek is helemaal met stretch. Vorige model alleen om je billen, de boven kant elastisch was. Maar te vrede met. Met vriendelijke groet, Alexander Metz [email protected] http://www.generals.online (in ontwikkeling )

Prima broeken voor een nette prijs

Ik weet nu al enige tijd, welke broek voor mij de goede pasvorm heeft. Geen geëxperimenteer meer ! Als ze naar een paar jaar versleten zijn, bestel ik gewoon weer dezelfde bij Jojo. Dit bevalt mij prima.

Prima adres voor een spijkerbroek

Vlot geleverd en een perfecte spijkerbroek. Voor wie in de buurt van Dordrecht is, ga ook eens bij Josien in de winkel kijken!

Snel geleverd, helaas niet gratis retour.

De artikelen die door mij waren besteld arriveerden volgens plan. Helaas was de pasvorm, ondanks juiste maat, niet als gewenst. Gratis retour zou hebben gemaakt dat ik een ander, soortgelijk artikel had besteld. Nu ga ik een andere keuze maken.

Top 👌

Vlot geleverd

Gewoon goed

Fijne webshop alleen duurt het redelijk lang voor het verzonden wordt. 24 uurs levering is wenselijk

Gewoon goed als altijd!

Snel 4 broeken en 4 shirts nodig, snel en zoals altijd keurig verpakt met de handgeschreven "bedankt voor de bestelling" kaart erin bezorgd. Ik ben zoals altijd zeer tevreden Josien!

prima service

Grote Spuistraat 13