Fantastische webshop

Koop hier al vele jaren mijn jeans. Veel modellen, kleuren en merken. Vreselijk aardige eigenaar die altijd bereid is tot meedenken. Ben erg tevreden.

Toppertje

Al jaren lang zeer tevreden over de bestellingen. Snelle levering en bij een probleem een goede afhandeling

goed product

service van jojo jeans heel goed. ik kan er goed terecht, en altijd een leuk begeleidend kaartje. ga zo door.

perfecte service

broeken goed van maat een mooie site heel overzichtelijk

Goede broeken maar communicatie is minder

Omdat ik voor het eerst broeken had besteld was de maat te klein. Instructies op de website opgevolgd en mail gestuurd. Maar er komt geen enkele reactie op de mail. Ook nog telefonisch contact gehad. En inmiddels 1 week verder en de nieuw bestelde broeken zijn nog niet binnen en de te kleine zijn direct de volgende dag retour gedaan.

Al jaren dezelfde broeken in dezelfde maat. Altijd goed, snel verzonden en een persoonlijk kaartje van Josien erbij. Houden zo!

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering en goede prijs kwaliteit. Ook altijd een vriendelijk dank je wel briefje bij je bestelling. Omruilen is ook altijd keurig geregeld.

Veel keus en gemakkelijk bestellen

Ben blij met JoJo Jeans. Gemakkelijk te bestellen via de site. Goede omschrijving van het product. Netjes verpakt en redelijk snel geleverd. Een aantal keren wat besteld met positieve ervaringen. Echt een aanrader.

Chapeau

Mooie broeken, snelle levering.

Ik loop er weer netjes bij...

Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Zeer goede ervaringen netjes bezorgt en altijd n mooi lief kaartje erbij

Mooi en netjes verpakt en zeer tevreden met de korte broeken

Top shop !

Ik bestel hier al jaren mijn spijkerbroeken en altijd naar tevredenheid. Genoeg keuze, bestelling makkelij, levering op tijd en volgens afspraak. En als er iets niet goed is wordt het direct en correct opgelost door Josien !.

Altijd een goede kwaliteit

Kwaliteit en service is prima.

Netjes en persoonlijk

Snelle en nette levering met een persoonlijke kaart, wie doet dat nog tegenwoordig.

Prefect

Broek is super netjes aangekomen en past perfect!! Mijn man is er super blij mee.

Mooi afgelevert

De broeken passen erg goed en ze sterk

Fijne webshop

Personelijk

Voor herhaling vatbaar !

Geheel conform opdracht uitgevoerd, alles klopte

SUPER

Al jaren vaste klant voor mijn spijkerbroeken. En nog nooit een probleem gehad. Altijd vriendelijk en correcte levering.

Geweldige service, goede kwalteit,snelle levering

Geweldige service, goede kwaliteit en snelle levering!

Altijd goede en snelle service

Betaalbare en goede kwaliteit

In het verleden ook goed geholpen.

Voldoende keuze in het assortiment waardoor er genoeg te kiezen valt.

Goed verzorgd

Goede broeken, netjes verzorgd. Goede informatie.

Goede levering

Ik ben al jaren bij jojo bevalt mij goed

Past als gegoten.... niks mis mee

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht