Pluspunten

Keurige behandeling

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Josien (eigenaresse) doet haar best en is netjes en behulpzaam via de mail - de kwaliteit van de jeans is redelijk tot goed (en in verhouding tot de lage prijs). - de verzendkosten zijn gunstig. - voldoende aanbod in alle maten.

- er is alleen een maattabel v.w.b. "Brams Paris"; voor de andere merken moet je zelf een berekening maken: dat kan toch beter? - helemaal géén maattabel voor de T-Shirts: dit is wel nodig en zou m.i. de aankopen kunnen bevorderen/verbeteren. - de levertijd is echt te lang: meestal wordt de aangegeven tijd van 1-3 werkdagen niet nagekomen. Jammer! Tip: - verbeter/verfris de hele website (voeg o.a. maattabellen toe voor alle merken) - maak het mogelijk om een account aan te maken

Actueler online voorraad beheer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Wat ik erg leuk vond was de mededeling die op de nota was geschreven.

Heb ik niet.

Pluspunten

ik was over allesaspecten van de afhandeling erg tevreden

Pluspunten

Snel. Goede site Klopt gewoon

Geen. Lekker zo door gaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Ik was speciefiek opzoek naar broeken van Brams Paris. Via google op deze site te recht gekomen. Dat was handig want de site is gecatalogiseerd op merkren en kun je de juist broek kiezen. Daarnaast een snellen leveringen van de juist producten is altijd fijn na een negatieve ervaring bij een anderen website.

Ik ben heb hier mijn broeken gekocht omdat jullie het gewenste merk hadden, dat is het enge. Zou je kunnen uitbreiden om mij aan jojojeans te binden, maar dat moet je ook maar net willen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke mobiele site. makkelijke betaling

mail voor levering is niet goed. kreeg bericht dat het via DHL kwam maar werd dus geleverd via DPD daardoor heb ik nog langer moeten wachten op me pakket aangezien ik een briefje had achter gelaten voor DHL dat ie door de brievenbus mocht indien mogelijk. en de communicatie mbt toch verzending van de bestelling kan ook iets beter.

Pluspunten

Dit is miijn 1ste bestelling via deze bedrijf.Kan geen oordeel geven.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer vriendelijk. Altijd een persoonlijke noot op de aflevering. Goede kwaliteit en goedkoop.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en betalen

Website kan in de toekomst meer opties weergeven.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en goed advies

2 sterren: slechter dan verwacht

Een paar dagen na de bestelling van 2 broeken kreeg ik een mail dat 1 broek niet meer leverbaar is en het daardoor teveel betaalde bedrag teruggestort wordt. Jammer dat ik niet de kans kreeg om hiervoor in de plaats een andere keuze te maken want om nu een tweede broek te bestellen moet ik weer verzendkosten betalen, dat gaat het dus niet worden, op naar een gewone winkel.

Pluspunten

Pakket werd afgeleverd goed verpakt afgeleverd binnen het van tevoren vermeld termijn.

Pluspunten

Alles is goed

Zou het leuk vinden om een account aan te maken op de websitedat je je bestellingen na kunt zien.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht