Pluspunten

Prettig bestellen, wordt op de hoogte gehouden als er in de levertijd iets wijzigt. Voorbeeld voor veel "grote" bedrijven.

Pluspunten

Zowel per email als per telefoon vriendelijk en goed geadviseerd. Zeer bereidwillig en servicegericht. Bestelde spullen zeer snel in huis. Ga zo door! Een welverdiende 9.

Pluspunten

zelfs een persoonlijk bedankje zat er bij het pakket ingesloten

geen houden zo

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs van de broeken was lager dan de eerste bestelling. Prijs was met € 2.50 per broek gezakt.

mag iets groter assortiment

Pluspunten

Prima broek Ik kreeg eerlijk antwoord op mijn vraag waar mijn pakje bleef persoonlijk

Kortere levertijd graag gelijk een track & trace nummer

Pluspunten

Goede prijs snelle levering

Pluspunten

goeie kwaliteit broeken voor lage prijs

communicatie ,ik had alles al geleverd gekregen en kreeg 2 dagen erna een email dat de broek vandaag verstuurd was..ik had het al binnen iets sneller leveren.

Pluspunten

De order is geheel conform de bestelling geleverd. Plus-punt vond ik de aardige persoonlijke notitie op de factuur. Het is zo net of je toch persoonlijk een broek gaat kopen. Verder koop ik weinig via internet, maar een broek kopen bij JoJo jeans gaat altijd prima en het lijkt bijna alsof je persoonlijk naar de winkel gaat.

Geen. Alles conform verwachting of zelfs meer dan.

Pluspunten

Echt perfecte service en servicegerichte website

Pluspunten

Persoonlijk bedankje voor de bestelling.

xxxx

Pluspunten

hele fijne sevice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verzorgd verder.

Nee hoor, een keer uit eten met je misschien haha

Pluspunten

Persoonlijk advies. verzendkosten verrekend bij pakket

Pluspunten

Snel en netjes.

Pluspunten

Prima service, ook nog als er al een bestelling geplaatst is en je ziet dat je de verkeerde maat hebt, vlug een mail gestuurd en het kwam prima in orde. Er werd Elfs een mail gestuurd om te bevestigen dat alles nu goed is besteld.

Zo door gaan.

Pluspunten

Snelle service, goede prijs.

Pluspunten

zeer vlotte levering prettige overzichtelijke website aangename communicatie (emails) aangename prijzen geen verzendkosten (bij minimale bestelling) is geweldig

Pluspunten

Een persoonlijk bedankt bericht op je afleverbon bij je bestelling, helemaal top!!!

Geen, hou deze service zoals het nu is!!

Pluspunten

Duidelijke adviezen en tips in de webshop over maatvoering. Brams Paris Jeans verkrijgbaar met verwijzing naar twentyfour seven, wat ik persoonlijk super vind! Het is voor mijn man moeilijk een fijne, goed passende jeans te vinden. Door de duidelijke webshop heb ik deze zo kunnen bestellen! Josien, je hebt een nieuwe vaste klant. Groetjes uit Limburg!

Pluspunten

Ruim en toch overzichtelijk assortiment Leuke persoonlijke handgeschreven bedankt voor de aankoop op de factuur, maakt het wat menselijker

niet

Grote Spuistraat 13