Pluspunten
Het is helemaal goed gegaan en dat er op de factuur een handgeschreven zin bij staat met bedankt voor de bestelling en veel plezier ermee vind ik helemaal top.
Pluspunten
even een handgeschreven berichtje erbij, maakt internet persoonlijker, heel goed gedaan !!!!!!!!
Pluspunten
keurig een mailtje dat het iets langer zou duren
Verbeterpunteneen mailtje als het pakket verstuurd is
Dag Esther, Veel klanten vinden dat inderdaad fijn merk ik. Vanaf vandaag zal ik een mailtje sturen als het pakket bij ons de deur uit gaat! In principe wordt het dan de volgende dag afgeleverd. Bedankt dat je gelijk weer een bestelling hebt gedaan. Groetjes en een fijne dag. Josien Jojo jeans.
Pluspunten
ik ben tevreden snelle levering en de broek zit prima
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
1e keer bij dit bedrijf besteld . Alles naar wens
Pluspunten
duidelijk en goede info en wat natuurlijk belangrijk is in deze tijd BETAALBAAR,het feit dat je ook nog een leuke groet op je lever bon hebt staan van de gene die het heeft af gehandeld is zeker noemenswaardig,volgende maand maar weer een broek nestellen
Verbeterpunteneen tip,klanten die vaker wat bestellen via internet een presentje aanbieden.
Pluspunten
Goede service, snelle levering, vlug omgeruild en prettig te woord gestaan, komen beloftes na.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en een persoonlijk berichtje op de factuur.
VerbeterpuntenMisschien is het mogelijk om een berichtje te krijgen als je pakketje verstuurd is.
Pluspunten
-Overzichtelijke, duidelijke webshop. -Snelle levering
VerbeterpuntenNiet echt.
Pluspunten
Geweldig snelle levering. Netjes verpakt! Helemaal tevreden!
Pluspunten
Snelle levering tegen zeer goede prijs
Verbeterpuntenkan geen verbeterpunten vinden.
Pluspunten
Goeie communicatie, snel antwoord op mails. Duidelijke uitleg. Snelle levering. Bestel zeker volgende keer hier weer mijn broeken.
Pluspunten
goede internet site helemaal toppie bestel zeer zeker nog meer
Pluspunten
Lage prijs, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenBetere communicatie m.b.t. levering. Wat is de status van de bestelling? Wanneer wordt het product bezorgt, \\\\\\
Pluspunten
Prima afhandeling en een nette prijs
Pluspunten
Snelle levertijd, wanneer een product er niet is nemen ze contact met je op voor een alternatief. Al enkele keren iets besteld prima afgeleverd, Een keer iets geruild was geen probleem. Zoals iemand al eerder schreef van deze service kunnen andere bedrijven nog wat leren.
VerbeterpuntenWanneer een artikel niet meer voorradig is, dit laten zien op de website bij de bestelling. Voorbeeld wanneer je 2 broeken wilt hebben en er is nog maar één voorradig kun je bij het aantal wel 2 invullen maar springt hij bij de afrekening terug naar 1 broek. Dit is niet duidelijk dat van het artikel maar één voorradig is.
Pluspunten
Plezierig contact. Een voorbeeld voor anderen
Pluspunten
Eenvoudig en snelle levering.
VerbeterpuntenOok ik kan geen verbeteringen aanraden.
Pluspunten
De communicatie (per e-mail) is geweldig. De afhandeling van de bestelling correct en snel
Pluspunten
Bevestigingsmail na bestelling, levering binnen afgesproken tijd, gevoel van persoonlijk contact door handgeschreven boodschap op rekening, artikelen netjes ingepakt
VerbeterpuntenEen mail met de dag / tijdsdeel waarop het pakje wordt bezorgd / track & trace zou fijn zijn
Pluspunten
Keurige site, keurige levering binnen afgesproken tijd, persoonlijke notitie bij de pakbon en bevestiging vd bestelling per mail.
VerbeterpuntenEen melding wanneer pakket geleverd gaat worden is altijd heel fijn, track&trace via internet.
Pluspunten
waren al lang op zoek naar broeken van Bram\\\\\\\\\\\\`s Paris. besteld via Internet, betaalbare prijzen met nog een korting en keurig thuisbezorgd. ik zal jullie zeker aanbevelen. tot de volgende keer!
Grote Spuistraat 13
3311GE Dordrecht