zit perfect

Mooie strakke jeans voor een kerel van 75 jaar.

Een persoonlijk geschreven brief met pen. Wie doet dit nog in deze tijd. Top!!!!

Helemaal top

N

Is heel goed

Makkelijk te bestellen en hele goede broeken

Netjes

Snel geleverd. En netjes verpakt. Prijs ook netjes. Dus tot de volgende keer. Aanrader

Duidelijke communicatie

Het voordeel van het merk broek dat ik gekocht heb is dat je kunt kiezen tussen breedte- en lengtematen waardoor de kans dat hij niet past veel kleiner is. Dus geen gedoe met terugsturen van artikelen.

Absoluut niets om over te klagen.

Voor mijn favoriete merk en type slaag ik bij JoJo Jeans altijd. Ruime keuze en goede pasvorm.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Fijne site

Uitstekende kwaliteit broeken en snelle levering

Geweldige service

Strakke levering en alles op voorraad.

Goede en betaalbare werkbroeken, snel geleverd. Een met een persoonlijke toche....

Zoals beschreven zijn het hele fijne werkbroeken, en ook nog heel betaalbaar . Levering was snel en bij het uitpakken zat er ook nog een leuk handgeschreven bedankje in de doos helemaal top.

Al jaren een vaste klant. Altijd goed. Nog nooit een probleem gehad.

Erg blij met de werkbroeken van mijn man bert Josien reageerd zeer snel (zelfs in de avond) op je berichtje Ze houd zich aan gemaakte afspraken Wat wij als zeer prettig hebben ervaren netjes verpakt met een persoonlijk kaartje van josien Wij zullen zekers vaker bestellen Gr bert en ingrid schildering uit didam

Superservice

Koop al jaren bij jojo jeans. Goede service, goede prijs en snelle levering.

Gewoon goed

Drie broeken besteld, en geleverd zoals verwacht. Betrouwbaar en geen lange levertijd. Aandachtspuntje: Had het wel fijn gevonden als ik duidelijker informatie kreeg over de levertijd...

Altijd goed en snel

Bestel er al jaren mijn werkbroeken Altijd goed En altijd een leuk persoonlijk kaartje erbij Ga zo door........

Makkelijk bestellen,werd keurig verpakt geleverd. Kaartje erbij van Jojo,leuke toevoeging. Zou zeker hier weer bestellen

Super goede service .en goede kwaliteit broeken die erg goed zitten.ik ben er erg blij mee.

Perfecte service, goede prijskwaliteit, mooie broeken. We zijn enorm tevreden.

Goede website!

Snelle reactie op mail, snelle bezorging; leuk persoonlijk kaartje bij bestelling.

Goede communicatie

Materiaal en levering goed

Super bedrijf

Leuk bedrijfje, goed assortiment tegen mooie prijzen. Vlotte en nette leveringen. Echt een aanrader.

priemma

De levertijd waszo als afgesproken

Perfecte kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zeer tevreden zo alles altijd.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht