Heel slecht: er is niets geleverd!!

We hebben nog steeds niets ontvangen!

Slechte communicatie

Pakket eindelijk binnen maar de communicatie is.nog steeds slecht zelf steeds mailen en bellen . Niet geheel tevreden en twijfel of ik nog ga bestellen .

Lang op je bestelling wachten

Zending nog steeds niet ontvangen

Betrouwbaar en zorgvuldig

Ik koop hier al jaren spijkerbroeken en overhemden, goede kwaliteit en goede service!

zoals het hoort

Gewoon een fijne ongecompliceerde webshop met een persoonlijk tintje.

Goede en snelle communicatie

Goede en snelle communicatie

Redelijk snelle levering. Persoonlijke touch heel leuk

Broeken donderdag voor het pinksterweekend besteld en ze waren woensdag binnen. Gezien het lange weekend vond ik dat best een prima levertijd. Persoonlijke boodschap op de begeleidende kaart was leuk. Prima producten. Dus al met al top.

Prima producten

Altijd kan ik blind bestellen perfecte maten

Foutje

Hallo Josien een broek heeft een scheve pijp ,maak er wel een korte broek van . Groeten Twan

Zeer goed geholpen

Meerdere keren kleding besteld,prima kwaliteit,snelle levering,en elke keer een persoonlijk bedank kaartje van Josien,altijd leuk!

Slecht

Levertijd en na telefonisch contact tehebben gehad lang gewacht op mijn bestelling dik 9 week.......

Alles prima geregeld

Koop hier al erg lang mijn spijkerbroeken

netjes geleverd, mooie broeken

netjes geleverd, mooie broeken

Ik ben al jaren super tevreden over jojo

Goede kleding prettige service en super betrouwbaar.

Top jeans, mooi verpakt en geleverd op de aangegeven tijdstip

Mooie broeken en goede kwaliteit

De eerste keer dat ik bij JoJoJeans mijn broek besteld heb, en daar heb ik zeker geen spijt van. Op hun site vind je een heel goede maattabel met uitleg en die is 100% correct. Na ontvangst past de broek precies zoals het moet zijn en volgens de maattabel. Eindelijk een winkel gevonden die de juiste maten leverd. Mijn volgende bestelling zal daarom ook weer hier plaats vinden.

Gewoon super!

Super service!

Fijne online beleving

Er zit een persoonlijke benadering achter JoJo Jeans.

Denkt mee en draagt oplossingen aan. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Tijdige levering en hoge kwaliteit.

Goeiedag ik heb nog niks ontvangen ik heb al 3 keer een mail van Postnl ontvangen dat de bezorging

Nog niks ontvangen .

Komt verzoek keurig na!

Ik hoef niet te vertellen dat ze prima broeken verkoopt voor een scherpe prijs, dat mag bekend zijn. Maar na mijn bestelling moest ik plotseling een week weg. Een berichtje met het verzoek om de broeken een week later te versturen werd keurig gedaan.

"mijn" winkel

Al een aantal jaren mijn vaste Bramsparisspijkerbroekendeal(st)er! Altijd goed, altijd service, altijd persoonlijk. Nog nooit teleurgesteld geweest. ...tot binnenkort maar weer..

Prima .

Altijd leuk een persoonlijk berichtje bij de geleverde bestelling. Persoonlijke touch.

Correct, snel, goed assortiment

Correct, snel en goed assortiment

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht