Zoals altijd helemaal toppie!!

Snelle levering, goed verpakt. Mooie kwaliteit.

Een snelle en vlotte levering.

De bestelling was snel geleverd.

Altijd correct en vriendelijk

Blij met deze winkel, goed assortiment en kwaliteit. Goede service.

Prima kwaliteit, snel geleverd, past perfect.

Superrrrr

Ruime keuze uit jeans en heel makkelijk te bestellen en met de gratis verzending zijn ze snel in huis.

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf

Zeer goede ervaringen met het bedrijf van Josien. Zeggen wat je doet, maar ook doen wat je zegt. Mocht er toch iets niet naar het zin zijn, wordt daar zonder discussie een oplossing voor geboden. Zou zeggen ga zo door.

Netjes en goed verzorgd

Dit is mijn tweede levering, keurig verpakt en prima service.

Altijd goed en snel geleverd

Al heel veel jaren ben ik tevreden klant voor zeer betaalbare jeans van uitstekende kwaliteit. Vanwege mijn lengte van meer dan 2 meter is de altijd beschikbare lengtemaat 38 steeds perfect passend en kan ik dus zonder twijfel gewoon bestellen. Bestelling wordt met een persoonlijke noot van Josien geleverd, Maar ook een bezoekje in haar gezellige winkel is de moeite waard. Kortom, ik hoop nog jaren vaste klant te blijven!

Uitstekend bedrijf

Bestel al jaren jeans bij Jojo in Dordrecht. Bij twijfel een belletje of mailtje met Josien. Prima broeken tegen de beste prijs en altijd een handgeschreven berichtje erbij.

Alles perfect geregeld

Optijd bezorgd netjes verpakt

netjes verpakt, goed aangekomen.

netjes verpakt , goed aangekomen.

Zeer snelle levering e n klantvriendelijk

Prima verzorgd, keurig verpakt en bezorgd.

De eerste keer dat ik bij jojo besteld heb. Ben erg te vreden. Leuke passende jeans.

Goede communicatie

Nette broeken, goede prijs

Zoals altijd was het weer goed

Top! Zal ik weer bestellen

Top! Zal ik weer bestellen

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Prima.

Al meerdere keren iets besteld bij jullie. Altijd naar tevredenheid. Top bedrijf.

Alles wordt altijd keurig netjes afgehandeld

Of het nu gaat om je bestelling, levering of retour, het wordt allemaal netjes en snel geregeld met de persoonlijke aandacht van Josien.

Snelle en goede service, prima!

Super goeie ervaring

Hele snelle en correcte levering en super snelle omruil actie top

Deze broeken zijn goed. Helaas was de vorige zending slecht. Was wel een ander soort. 2 blauwe spijkerbroeken die al bij de zending scherpe vouwen hadden. We dachten die gaan er wel uit met wassen, maar helaas. En de stof is heel snel wit geworden,dus al gauw in gebruik als oude werkbroek. Die bestellen we niet meer.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht