Goede kwaliteit brams paris spijkerbroeken, en.... Prima prijs, koop hier al geruime tijd, tevreden!

Super winkel

Josien bedankt weer voor de goede en snelle service. Ook bijgevoegde kaartje wordt gewaardeerd.

Tevreden

Ik ben altijd zeer tevreden over broeken

goed gedaan

precies wat ik wilde en op tijd

Gewoonweg prima

Broeken besteld en passen als gegoten zowel lengte als waiste

Prima winkel

De juiste broeken die ik nodig heb kunnen geleverd worden. Besteld en snel binnen. Mooie broeken en zeer netjes geleverd. Een aanrader.

Fijne webshop en prima ervaring!

Vlot besteld, vlot bezorgd. Prima kwaliteit.

In één woord: Tópwinkel.

Josien is een no-nonsense onderneemster die er alles aan doet om haar klanten écht tevreden te stellen. Een uitzondering vandaag de dag. De bestelling wordt vlot geleverd en goed 'gemonitord' via e-mail. Een handgeschreven bedankje bij de bestelling; waar kom je dat nog tegen? Kortom: een absolute aanrader!

Zeer vlot

Zeer vlotte afhandeling broeken zijn zoals verwacht.

Uit de kunst!

Wederom een feestje om met Josien zaken te doen!

Helemaal goed, zoals altijd!

Zie hierboven.

prima prijs, lekker snel geleverd

Top !!

Zo als elke bestelling nu ook weer keurig verpakt en correct verzonden, ga zo door !!

snel, betrouwbaar en goede service

reageert direct op mail berichten, en zorgt voor een goede snelle oplossing bij problemen

De levering was goed alleen klopt de maat niet broek is veels te klein

Doordat de broek veels te klein is was mijn ervaring niet fijn

Prima product en service.

Goede service en kwaliteit.

Keurige levering

Omdat onze jeanswinkel dit merk niet meer verkocht, moesten we op zoek naar een andere "leverancier". En die vonden we bij Jojojeans. Totaal onbekend voor ons. Dus toch maar een bestelling geplaatst en deze werd keurig geleverd, met een attent en persoonlijk kaartje erbij. Top!

Persoonlijk en snelle service

Persoonlijke boodschap blijft super

Prima persoonlijke benadering door Josien en altijd stipte levering.

Prima broeken.

Broeken besteld, vlug, goed verpakt Netjes afgeleverd.

Op tijd

Levering was top en op tijd. Communicatie was top

Veel en goede keus, prima verzending

Bij jojo jeans is het goed shoppen ze hebben veel keus in broeken, zowel kort als lang en zijn niet duur.

Geweldig goed.

Super goede webshop

De broeken waren als verwacht, voor redelijke prijs. Levering was iets later, maar daar waren feestdagen debet aan.

Snel en goed geleverd

Eenvoudig besteld en snel geleverd. Gewoon prima geregeld

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht