gewoon goed

het produkt en aanbeveling is goed

Goed zoals altijd, niks veranderen. Groetjes uit Brabant.

Keurige levering. Netjes verpakt

Altijd de juiste bestelling en kwaliteit niet duur met aanbiedingen

Ik koop hier al jaren broeken altijd goed en goed verpakt,vriendelijke vrouw toppertje Het is alleen jammer dat bezorging altijd langer duurt maar als je daar rekening mee houden dan is het niet zo erg

Goede producten voor een hele mooie prijs

JoJo jeans is een betrouwbare webwinkel die hele goede broeken voor een betaalbare prijs levert. Kwaliteit altijd OK, m.n. de BramsParis broeken.

Toppers!

Had een witte broek nodig voor Sensation White. Op tijd geleverd met de juiste maat en de goede kleur. Goede prijs ook

Mooie broek

Kwaliteit jeans voor mooie prijs

Wij kopen regelmatig onze jeans bij JoJo ; goede kwaliteit en pasvorm. Aantrekkelijke prijs!. Makkelijk te bestellen en een snelle levering. Blij mee.

Helemaal top snele directe afhandeling

Helemaaltop

Ik koop hier al 10 jaar

Josien heeft een mooi assortiment broeken en dergelijke, strakke simpele mooie website. Super aftersales en altijd een leuk hand geschreven kaartje bij de zending. Ga zo door Josien.

uitstekend

de broeken zijn netjes verstuurd geen lange levertyd en de maat en de kleur waren perfect

toppie

echt supersnelle levering en alle broeken ook gelijk. heel fijn

Uistekend

Goeie service

Indien gewenst goed advies en snelle goede levering...

Contact met JoJo jeans is goed en straalt vertrouwen uit. Bij levering van de bestelling een met hand geschreven kaartje erbij van Josien. Klasse....

Ronduit geweldig!!

Duidelijke website, leuke aanbieding, vanaf het bestellen bij elke verandering een berichtje en keurig verpakt geleverd. Was m'n eerste bestelling, maar zeker niet de laatste!!

De bestelling werd keurig en snel geleverd met een persoonlijk kaartje. Wat leuk!

Helemaal top.

Behulpzaam en snelle service

Hele goede en duidelijke website

Goede en snelle service, heel fijn!

Zoals altijd, gewoon goed.

Zonder twijfel voor mij de beste broeken in mijn maat.

Gute Qualität und schnelle Lieferung

Mit der Qualität der 247 Palm bin ich sehr zufrieden. Sie passt perfekt. Deshalb bestelle ich sie immer wieder. Die einzige Kritik, die ich habe ist die, dass für die Lieferung nach Deutschland (ich wohne im grenznahen Bereich zu den Niederlanden) im Gegensatz zu früher jetzt Versandkosten berechnet werden.

Prima levering

Top kledingzaak met klantvriendelijkheid en kwaliteitsspullen!

Ben zeer tevreden over de gehele bestelprocedure en levering! Mijn bijna 2 meter lengte blijkt geen enkel probleem voor een super passende 24/7 spijkerbroek met bijpassende riem.

Snelle service en afhandeling van een goed product

Broeken zijn snel en netjes afgeleverd. Goede service en snelle afhandeling

Kwaliteit

Andere jeans ontvangen na advies van Jo Jo jeans daar mijn merk niet meer geleverd kan worden. Nieuwe jeans is prima ontvangen.

Weer een feestje!!!

Voor de zoveelste keer een prima aflevering van Josien van JoJo Jeans! Een aanrader voor de betere jeans en dito service!

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht