waardeloos

Ik heb verschillende broeken besteld 3 geleverd gekregen en wacht al 3 weken op de rest die nagestuurd zouden worden. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mijn Mailtjes. Dus mijn ervaring is niet zo best.

Prima, zo doorgaan!

Uitmuntend.

Zeer tevreden en een goede prettige communicatie

Ik ben tevreden over de site . Ook tevreden over de levering en de communicatie toen niet alles voorradig was. Werd naar afspraak geleverd. Keurig verpakt met een persoonlijke note erbij. Het is geleverd aan een afhaalpunt bij ons in de buurt van ons tijdelijk adres. Kortom .....heel tevreden!

Goed advies,snelle verzending

Goede prijs,kwaliteit,snelle levering

Snelle levering van goede broeken voor een betaalbare prijs!

Hartstikke goed

Weer zeer tevreden

Zitten weer als gegoten en weer een snelle levering

Fijne zaak, goede kwaliteit.

Wij zijn al jaren klant bij Jojo jeans. Wij kopen er voornamelijk Bram Paris, mooie broeken voor een prima prijs. Snelle verzending, goede service. Een echte aanrader!

SUPER

Een snelle, correcte levering. Zeker weten als we toe zijn aan jeans we bestellen bij JoJo

Josien is heel geduldig en aardig.

Ze reageert snel op een mail en ook de bestelling is er snel.

perfect

kom altijd de afspraken na snelle levering

Geweldig!

Jojo jeans is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Snelle reactie op vragen. Duidelijke antwoorden, snelle levering en steeds klantgericht. Een echte aanrader!

Topperrrrrs

Snel na bestellen geleverd goed verpakt top

goede service ,kwaliteit en snelle levering

Ik koop al jaren bij JoJo Jeans en het verbaasd me elke keer weer dat ze de service, kwaliteit en levering hoog in het vaandel hebben staan.

Al jaren is dit voor mij het adres voor jeans. ALTIJD klantvriendelijk en zeer snell geleverd!

Zie boven

Vriendelijke en goede service

Ik had een werkbroek besteld. Doordat er leveringsproblemen waren kon de broek niet worden geleverd binnen de afgesproken termijn. Ik werd door jojo jeans steeds op de hoogte gehouden wanner de verwachte leverdatum zou zijn en ze snapte het ook als ik van de koop af zou zien. Uiteindelijk na paar weken de broek ontvangen, met een kaartje erbij om te bedanken voor het geduld. Dus prima service wat mij betreft.

Al een aantal jaar klant bij Josien, en dat is niet zomaar.

Weer keurig mijn bestelling ontvangen, goede kwaliteit en redelijke prijs. Zoals altijd goed verpakt en een handgeschreven kaartje erbij, dat maakt het extra leuk om bij Josien te bestellen.

In 1 woord gewoongoed

Het pakketje was wat langer onderweg dan ik gewend ben. Hierdoor was ik al op vakantie op het bezorgmoment ( bij de buren). Maar verlenging termijn eventueel terugzenden was via de mail heel snel geregeld. Vandaar 5 sterren. En heel leuk het persoonlijke briefje bij de bestelling.

Zeer persoonlijk en attent

Zeer goede prijs- kwaliteit verhouding. Kwalitatief goede producten.

JoJoJeans past mij

Voorheen kocht ik mijn jeans (Brams) op de markt bij steeds dezelfde verkoper. Toen hij er mee stopte (pensioen) moest ik op zoek naar mijn broeken van Brams. Zo kwam ik bij JoJo Jeans terecht en dat voelt haast hetzelfde als bij, destijds, mijn marktkoopman: vertrouwd en persoonlijk.

Door de duidelijke website mijn vertrouwde jeans snel geleverd.

Al jarenlang Bram's Paris stretch jeans besteld. Maat en kwaliteit waren altijd goed. De voorlaatste keer leek de kwaliteit wat minder en stond er ook een ander merkje in de broek...(Maison Paris? ) Broek was sneller versleten... Nu weer vertrouwde broeken geleverd.(Lily's 38x30).

Goede service. Fijne webshop

Duidelijke site. Vriendelijke klantenservice.

Goede communicatie EN prima producten

Plezierig contact en duidelijke communicatie is al de derde keer dat e.e.a bestel en elke levering is top ! Bedankt dames van JOJO

Prima service en prijs/kwaliteit

Zeer tevreden, bestel bij JoJoJeans regelmatig

prima verzorgd

goed tevreden