Het bestelproces heb ik erg klantvriendelijk gevonden. Over de zolen de comfort plus zouden wat gladder mogen zijn. Gaat stroef met sokken omdat het leder wat ruw is. Ze lopen wel lekker maar heb bij rechtervoet nog wat last onder de voet in holte wat hopelijk nog verdwijnt. Nog even afwachten dus.
zowel de Sensi als de Comfort voldoen uitstekend. merk geen verschil in voetklachten tussen de aangemeten zolen van de podoloog en de zolen van footlogics.
Niet alleen om er meer van te bestellen , omdat je meerdere schoenen hebt, maar ook om weer meer te kunnen wandelen door de subtiele, makkelijk op maat te snijden,ondersteuning van je voet.
Ik moet zeggen dat het gebruik van de zooltjes veel meer effect hadden op mijn peesplaatklachten dan verwacht. Beter én sneller. En dat het handig is dat ik ze overal in kan dragen van m’n zware Meindl bergschoenen tot mijn sloffen en hardloopschoenen. Ik blijf ze voor alle zekerheid nog maar even dragen tot ik zeker weet dat ik weer zonder kan. Evengoed zitten ze niet in de weg, comfortabel genoeg, dus geen probleem om er langer mee door te gaan
Ik loop nu een paar weken op mijn footlogics senzi en ik moet zeggen in het begin was het even wennen maar nu zou ik niet meer zonder kunnen. Ik heb al jaren last van neuropathie in mijn voeten en ik moet zeggen het afgelopen jaar begint het pijnlijk te worden, maar dankzij de inlegzolen van footlogics is wandelen zonder pijn voor mij weer mogelijk. Het voetbed van de footlogics senzi is heerlijk zacht en het memory foam zorgt voor een perfecte demping. Kortom een perfect product en de service van Moniek is super. Matheus Smits
Had ik eerder moeten weten. Vrij snel namen mijn klachten af. Ze zijn nog niet helemaal weg maar dat verwacht ik binnen enkele weken wel. Vandaag na 8 weken weer een rondje hardgelopen. Heerlijk!
Omdat ik al een tijdje pijnlijke brandende voeten had met name 's avonds of na staan - wandelen heb ik de Sensi zolen gekocht en namen de klachten al snel weer af. Prima service en behulpzame vriendelijke medewerkster die ook nog de kleine zooltjes stuurde om te testen. Die pasten bij mij niet goed in de schoenen, retour sturen geen probleem. De zolen zijn eenvoudig op maat te maken.
In een woord: FANTASTISCH!!!
Zonde van m'n geld
Iemand wees mij op deze site omdat ik al veel geprobeerd had aan inleg zooltjes. Bij bestelling ging het in eerste instantie niet goed bij de post verwerker maar Moniek heeft dit direct opgelost zodat ik binnen no time mijn zooltjes kon ontvangen. Ze lopen echt geweldig en heb geen pijn meer met lopen.
Uitstekend, geldt met name voor support rondom de bestelling. Zooltjes waren te groot, had maat kleiner gekund. met goede schaar aan te passen. Nu zitten ze prima. Kwaliteit met leer is uitstekend !
Voor hielspoor had de demping aan de hiel iets zachter mogen zijn. Steun voor voeten goed.
Ondanks dat ik soms last heb van lichte evenwichtsstoornis (ontsteking door kaakchirurgie) en ‘s-avonds dikke enkels heb loop ik door alles heen tóch beter en heb ik steeds minder pijn.
Inlegzooltjes nu een paar weken in. Scheelt wel. Pijn onder voet minder, maar niet weg. Snelle service.
Er is heel veel aandacht voor de mens De zolen heb ik nu een paar weken Tussendoor erg ziek geweest-waardoor ik mogelijk wat meer tijd nodig heb- voor beoordeling? Andere dure zolen van Podotherapeuten hebben mij geen goed gedaan Ik zou deze zolen zeker aanbevelen
Ik draag deze zooltjes nu een paar weken in me schoenen en heb geen voetpijn meer
Nog niet gebruikt
Bij de huisarts geweest voor hielspoor echt veel pijn aan mijn rechter hak, podotherapeut , ik denk eerst maar eens iets anders proberen zooltjes van footlogics 26 euro beetje bijknippen en klaar. Ik was heel sceptisch maar binnen 24 uur was ik van mijn pijn klachten af,ik was verrast en stomverbaasd het werkte, ik heb met dank aan footlogics een kleine 300 euro in eigen zak gestoken na een jaar bestel ik zeker opnieuw ,je kunt ze dragen in je nette schoenen maar ook in je sportschoenen nogmaals mijn dank aan footlogics.
Snel geleverd. Ook het 2e paar al besteld. Geven snel verlichting,
Heb maat 41 dus bestelde de grotere maat vanaf 41 omdat ze op maat te knippen zijn maar de verhoudingen voor het voetbed kloppen dan niet dus kon ik ze aan m’n partner geven die grotere voeten heeft. Jammer.
Vanwege hielspoorklachten al veel geprobeert ook met hak zooltjes. Nu volledig nieuw voetbed van Footlogics in mijn schoenen en het lopen wordt weer aangenaam.
Snelle levering, vriendelijke klantenservice. Goed product!
Het belangrijkste: deze zolen lopen heerlijk! Geen pijn in mijn voeten meer en kan weer kilometers lopen! Maar aan deze inlegzolen moest ik even wennen, want door het geruwde oppervlak voelen ze wel een beetje stroef en moet ik eerst mijn sokken goed glad trekken als ik mijn schoenen aandoe. Mijn schoenen zijn ook strakker geworden doordat de zolen best dik zijn. Al met al raad ik ze toch zeker aan! misschien zou het oppervlak iets gladder gemaakt kunnen worden in de toekomst?
Op 8 oktober deed ik een bestelling die ik niet ontving. Een poging om via e-mail contact te krijgen met Footlogics mislukte in eerste instantie. Uiteindelijk wel in contact gekomen, mijn klacht werd snel en serieus behandeld. Daarop binnen enkele dagen de bestelling thuis ontvangen. Zeer tevreden over het product!
Beste Inge, Allereerst hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om hier te horen dat er problemen zijn ontstaan met de bezorging van uw bestelling. Natuurlijk willen we dit graag voor u oplossen. Ik zie dat PostNL aangeeft dat het pakket zou zijn bezorgd, maar ik begrijp van u dat dit niet gebeurd is. Helaas hebben wij uw eerdere mail hierover niet ontvangen waardoor we niet eerder actie hebben kunnen ondernemen. Service, garantie en klanttevredenheid staan hoog in ons vaandel, al 24 jaar lang. Ik zal u een persoonlijk bericht sturen met een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Moniek van Footlogics Klantenservice
Originele beoordeling
Op 8 oktober deed ik een bestelling die ik op 14 november nog steeds niet heb ontvangen. Op de e-mail die ik verstuurde op 21 oktober ontving ik geen enkele reactie. Ik weet niet of het probleem bij Footlogics of post.nl ligt, maar het feit dat Footlogics niet op mijn mail reageert maakt het vertrouwen in dit bedrijf in elk geval niet beter.
Fijne zooltjes, mijn schoenen lopen nu heerlijk. Goede ondersteuning bij mijn voetboog.