Ze waren snel bezorgd dus zeer tevreden en ze lopen geweldig. Geen last van hielspoor meer
Ik heb opnieuw steunzolen besteld omdat ze me zo goed geholpen hebben. Ik had last van hielspoor. De steunzolen hebben dit volledig opgelost ! Top! Ik heb maat 41 en bestelde vorig jaar de maat 40-43 en nu 38-40. Deze laatsten pasten perfect zonder afknippen! Ben er zeer tevreden mee en kan ze niet meer missen!
Zooltjes besteld en de volgende dag geleverd. Prima zooltjes voor een tweede paar schoenen. In mijn eerste paar heb ik op maat gemaakte zooltjes, maar de zooltjes van Footlogics doen daar niet veel voor onder en zijn vele malen goedkoper.
Ik ondervond langzamerhand steeds meer voetklachten, namelijk een stijf gevoel in tenen en voorvoet. Ik ben best wel een fanatiek sporter, maar de jaartjes (67) gaan tellen en ik weet dat voetklachten zich dan kunnen aandienen. De zooltjes van Footlogics gebruik ik nu in al mijn schoenen, ook in mijn hardloop- en wandelschoenen. Ik merkte direct verlichting en ben benieuwd of mijn klachten nog verder zullen afnemen naarmate ik de zooltjes langer gebruik. Ik heb maatzooltjes overwogen, maar in plaats van te zoeken naar 100% denk ik dat de zooltjes van Footlogics (80-90%) een prima oplossing zijn.
Ik bestel al jaren deze zooltjes. Altijd goed contact en de zooltjes zijn voor mij (neuralgie) echt een verlichting!
Koop nu al een aantal jaren zolen bij Footlogics. De kwaliteit is constant en de afhandeling is vlekkeloos. Zal de komende jaren nog regelmatig terug komen.
Helaas te klein besteld,verknipt maar helaas passen niet meer Vorig maat groter waren perfect
Footlogics High Heel Comfort - S. Helaas zijn deze voor mijn pumps te hoog bij de hiel en stap ik eruit.
Nu na een maand zeer tevreden
Na een jaar pijn van de hielspoor werd ik door iemand op de inlegzolen van footlogics geattendeerd. Natuurlijk werkt het niet direct maar ik schat dat ik na een week of 3 tot 4 geen pijn meer had. Weg hielspoor. In mijn werkschoenen draag ik nu nog steeds de Comfort Plus inlegzolen.
Voor mij zijn ze oké
Zooltjes geven redelijke ondersteuning en ontlasten mijn voeten
De inlegzooltjes doen goed hun werk,ik draag ze nu 2/3 weken.Heb/had last van beginnende hielspoor en de pijn die ik in het begin had is met de zooltjes niet noemenwaardig meer. Ben de afstand die ik voor de pijn liep weer langzaam aan het opkrikken.
Ik had voor mijn werk een paar van die echt stevige, warme veiligheidslaarzen gekocht. na het inlopen had ik wel de indruk dat de zooltjes nogal basic waren. Op de webstek van footlogics stond een heldere, duidelijke uitleg van de do's and don'ts bij de keuze van een inlegzool, dus ik dacht ja, dat lijkt me een bedrijf met wat expertise, ik had geen ongelijk. Ik ben een magazijnier, doe behoorlijk wat stapjes tijdens een werkdag, dus dit is het oordeel van een heavy duty gebruiker; goed spul.
Al lange tijd last van hielspoor maar sinds ik de zooltjes gebruik van footlogics heb ik haast geen last meer met lopen
Enkele jaren geleden kreeg ik problemen met lopen. Vooral in de ochtend. Na het opstaan. Lopen was dan meer strompelen. Iemand raadde mij Footlogics inlegzolen aan. Zij had er namelijk goede ervaringen mee. Op de site is veel nuttige informatie beschikbaar. Mijn probleem werd duidelijk beschreven.(Hielspoor) Inlegzolen bestelt. De volgende dag lagen ze al in de brievenbus! De inlegzolen op maat geknipt en in m’n schoenen geplaatst. Binnen een paar dagen was de pijn weg! Heerlijk! Ik bestel nu elk jaar twee paar inlegzolen. Zo hoef ik de inlegzolen niet steeds te wisselen. (Na een jaar lang intensief gebruik zijn de inlegzolen wel aan vervanging toe. )
Vlotte bezorging en netjes op de hoogte gehouden! Heb nu gelukkig minder pijn (hielspoor) Bijzonder dat zooltjes zoveel kunnen betekenen voor de klachten. Ga er nog een paar bestellen ,nu iedere keer eruithalen voor als je andere schoenen wilt dragen.
Ik had last van hielspoor en dat is aanzienlijk verminderd en het is comfortabel lopen, maar je moet het wel een kans geven.
Sinds dat ik die zooltjes heb kan ok veel beter lopen en doet het geen zeer meer
Sinds kort de gelukkige bezitter van 2 paar hielspoor zooltjes... Wat maakt dat het lopen weer een stuk aangenamer. Heel blij mee.
Ze geven goede ondersteuning, schokdempend en de suède bovenlaag is prettig aan de voet.
Gebruik de inlegzool Footlogi s comfort plus, deze in combinatie met mijn net aangeschafte Lowa Renegade wandelschoen is voor mij een top duo. De zooltjes die standaard in de lowa schoenen zitten zijn het voor mij niet en dus op internet gezocht en kwam bij Footlogics terecht en heb gelezen dat het voor een aantal voet,rug en heupklachten een perfecte zool is. Heb een paar besteld en op maat gemaakt en loop er nu een week of 5 op...wauw wat een andere loop ervaring is dit, wel moet je voeten er een beetje aan wennen maar eenmaal gewend is het...lopen maar. Ik loop elke dag zeker 10 tot 15 km en mijn vervelende klachten zijn ECHT! zo goed als verdwenen. In het nieuwe jaar bestel ik nog een paar aangezien ik ook 2 paar wandelschoenen heb. Ik ben fan van Footlogics!!! Marcel Veldhuis.
Heb de zooltjes gekocht omdat ik al een hele tijd met hielspoor rond loop. Verschillende behandelingen gehad. Nu dit uitproberen. Heb een idee dat het wel wat helpt, maar nu ik er langer op loop, dat de klachten meer terug komen.
Beetje bijknippen aan de voorkant was nodig maar dat kan geen kwaad. Het is even wennen, omdat de voet iets anders staat. Maar al snel gewend, en nu loop ik op wolkjes met veel minder last van de enkels. Dank dus.
Het loopt wel goed, maar helaas werkt het niet voor mijn etalagebenen. Heb nog steeds pijn als ik loop.