Prima inlegzolen, ook prijs/ kwaliteit.

Door de inlegzolen samen met behandeling bij de fysio zijn de hielspoor klachten stuken minder.

redelijk

Ik heb in november een paar gekocht ( en pas recent gaan gebruiken) en nu recent een tweede paar. Dat eerste paar is zachter dan de tweede. De zool is stugger en harder, hebben hullie soms anders materiaal gebruikt?

Fijne soepele zooltjes

Fijne zooltjes alleen jammer dat de bovenste laag er na 1 dag al af is daardoor kun je je schoen minder goed aantrekken...het glijdt niet zo goed zeg maar. Zooltjes doen goed hun werk!! Heb hielspoor en is stuk minder als ik de zooltjes aan heb...

Kan ik nog niet beoordelen.

Ik heb mijn kooltjes nu 3 weken ze zitten goed maar heb nog veel pijn aan mijn voet dus weet niet of ik er baat bij heb ik werk nu 2 dagen dus heb ze ook maar 2x per week aan en ze passen niet in mijn andere schoenen want ik moest ze afknippen.

Een aanrader

Zeer prettige ervaring, zit als gegoten en lopen comfortabel. Je veters moet je wel losser kunnen doen anders zit je schoen wel strak. Top !

Nog maar 1 week in gebruik. Kan nog niet goed bepalen of ze goed zijn vandaar geen 5 sterren.

Fijne makkelijke zooltjes

Prettige zolen in smalle schoenen, wel laat het stoflaagje aan de bovenkant na een week al los. Dat is zonde. Lopen prettig en mijn klachten verminderen. Helaas niet helemaal maar elke verlichting is er één.

Zitten prima, loopt goed Alleen moest ik ze op een postnl Punt ophalen, terwijl het door de brievenbus past (en we waren thuis) Dus een minpunt voor postnl

Lopen heerlijk

op advies van mijn huisarts moest ik inlegzooltjes gaan gebruiken vanwege overbelaste peesplaat in de voeten. Ik ben op uw site terecht gekomen en heb meteen zooltjes besteld. Dat voelde ogenblikkelijk een heel stuk beter. Inmiddels is de overbelasting gelukkig over, dat duurde wel een aantal weken. De zooltjes blijf ik gebruiken in mijn wandelschoenen. Ik ben zeer tevreden!

een heerlijk gevoel

het was even wennen maar nu voelt het heerlijk en comfortabel aan, had ik ze maar eerder ontdekt.

Fantastisch!

Vooral de sportzolen helpen enorm en de casual en hoge hakken zolen zorgen voor minder klachten en prettiger lopen.

Perfecte pasvorm en ontspanning voor de voetzolen !

De inlegzolen passen zonder bijsnijden in miijn wandelschoenen. Het voelt heel goed, ik kan nu veel verder wandelen als voorheen zonder blaren en andere problemen. Prima !

super!!

al heel lang pijn in mijn hiel, sinds ik de zooltjes in mijn schoenen heb, is de pijn zo goed als weg, ik loop heel veel dus ben heel, heel blij met de zolen... niet langer over denken, gewoon bestellen!!!

Even wennen, maar best ok

Veel moeten afknippen van de zolen. In het begin is het even wennen om te dragen.

Zeer fijn.

Zeer snelle en goede service. Zooltjes zijn stevig en zitten goed.

Positieve ervaring, ik voel veel minder pijn

Vanaf het eerste gebruik van de zooltjes merkte ik meteen dat het prettig aanvoelt. Ik heb echt veel minder pijn, en soms vergeet ik zelfs dat ik last heb van hielspoor.

Superfijn

Ik zou niet zonder willen

Zeer effectief

Voor mij een must om deze te dragen. Koop deze merk inlegzolen, jammer fat ze na een jaar aan vervanging toe zijn, Ziet er nog normaal uit maar functioneert niet 100% meer. Ondanks dit koop ik dit toch, omdat het echt helpt. Heb alleen die van schol geprobeerd, helpt niet bij mij.

80% vermindering van klachten

Van onbruikbare schoenen , naar lekker lopen.

Snelle levering & direct resultaat

Mijn zoon heeft heel lang last gehad van zijn hiel (hielspoor) en na gebruik van de zooltjes geen last meer. In 1 woord super!!!

Super goede service

Na mijn bestelling en positieve ervaring met de sport inlegzool was er een klein stukje losgelaten doordat de lijm laag niet goed haf gehecht. Na een mailtje met Moniek heeft zei direct nieuwe opgestuurd . Omdat ik gelijk een stuk minder knie klachten had (pees ontsteking) heb ik direct ook voor mij kinderen die veel sporten de zooltjes aangeschaft. Bij de eerste stappen die ze maakte met de zooltjes vertelde ze dat ze op wolkjes liepen :)

Het duurde even maar dan heb je ook wat....

Ik heb op 25-1 een review geplaatst. Toen was ik niet helemaal tevreden over de zooltjes omdat ik meer pijn kreeg. Na de casual raadde Moniek mij de sensi aan. Deze geprobeerd maar waren niet voor mijn hielspoor. Daarna de plus gekregen en waarschijnlijk gingen mijn voeten er eindelijk aan wennen en momenteel loop ik met zooltjes bijna pijnvrij. Helaas passen ze alleen in mijn wandelschoenen en dus loop ik daar al weken op😉(•‿•) Heb nu ook de halve aangeschaft en probeer hier weer aan te wennen. Blijkbaar heeft dat ook weer zijn tijd nodig. Maar wat een service, Moniek! De casual en sensi gewoon terug kunnen sturen. App contact gehad. Zeer tevreden. Mvg. Anita

Footlogics Sports: het lopen met deze zooltjes gaat veel prettiger dan door orthopeed aangepaste steunzolen. Geen last meer onder de bal van mijn voeten, hiel wordt goed ondersteund. Heel fijne zooltjes.

Na 4 jaar eindelijk pijnvrij!

4 jaar gesukkeld met hielspoor, peesplaatontstekingen en achillespeesklachten, pijn onderbeen. Fysio, massage, ontstekingsremmers, nieuwe schoenen, afvallen.....het was niet genoeg. Nu na twee weken mijn zooltjes dagelijks gedragen ben ik er vanaf! Ik vind het hilarisch dat de oplossing me slechts een kleine 38 euro gekost heeft!

Goed en degelijk

Vorige week 20 km voor geoefend voor de Vierdaagse en het viel me niet tegen. Wat mij wel opviel is dat de bedrukking/letters van het merk op het zooltje helemaal verdwenen was na de wandeling? Voor de rest fijne zool om op te wandelen en heb er steun aan.

Markerkant 13 3

1314 AL Almere