Pluspunten
Wat een service. Mijn zooltjes waren niet goed, waarvan één paar op maat geknipt. Mocht ze toch retourneren en kreeg direct nieuwe zooltjes opgestuurd. 2 dagen later al mijn geld retour. Monique aan de telefoon ook super vriendelijk.
Pluspunten
Goede informatie en snelle levering
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering, zooltje zien er goed uit. Je mag ze zelfs bijknippen en wanneer ze dan niet goed bevallen alsnog retourneren, heel klantvriendelijk. Maar de zooltjes zijn prima dus hoeven niet retour:)
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering van de zooltjes. Hebber dezelfde eerder besteld en ze geven erg goede ondersteuning, hierna zou ik ze weer bestellen, ondanks dat ze redelijk prijzig zijn. Kreeg ook een mail met tips, netjes! :)
Pluspunten
Goed advies over welke inlegzool het beste bij mijn klacht past (last van mijn hak) en ze bevallen prima. De pijn in mijn hak is voorbij.
vanwege rugklachten koos ik bewust voor comfort plus inlegzolen. En qua dit ben ik supertevreden, de klachten werden vrijwel direct minder en inmiddels kan ik weer stukken verder lopen. Ik vond ze wel erg duur bijna 40 euro,en moest ook nog wachten , geen volgende dag service. Koos bewust voor comfort plus omdat ik dacht dat deze leerachtige zolen lang mee zouden gaan, maar ik mer nu al dat ze minder worden, qua kwaliteit zijn ze het geld niet waard. Hoewel ze qua rug goed helpen, koop ik deze geen 2e keer en ga ik op zoek naar zolen die kwalitatief beter zijn.
Goedemiddag Jenny, dank u wel voor uw review. Fijn dat de zooltjes zo goed helpen, daar zijn we blij mee. Onze zooltjes gaan bij intensief dagelijks gebruik zeker 14 maanden mee. Het PU rubber bevat geen luchtbelletjes en dat betekent dat de zooltjes niet inzakken en hun vorm behouden. Kunt u vertellen wat er precies met de lederen toplaag gebeurt of ons een afbeelding sturen? We kijken er graag even naar en bieden u waar nodig natuurlijk een oplossing :) Als zooltjes op werkdagen voor 16.00 besteld en afgerekend worden dan gaan ze gegarandeerd dezelfde dag de deur nog uit. Dat betekent dat u binnen 24 uur de zooltjes in uw schoenen kunt hebben. Helaas zijn we van de verzending afhankelijk van POSTNL maar we weten uit onderzoek dat bijna 99% van de bestellingen binnen een dag op de mat beland. Vervelend dat dit bij u niet gelukt is. We horen graag nog even van u zodat u misschien wel 100% blij kunnen maken! Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
De zooltjes zijn wel bedoeld voor brede voeten ik heb erg smalle voeten er moest heel veel af, maar aan de kant die nu nodig hebt ter ondersteuning kan je niet zoveel af halen , anders heb je onder de boog van je voet geen ondersteuning genoeg meer, ms ook voor de smallere voet iets maken, ik weet dat je ze op maat kan knippen , prima voor de lengte minder voor de breedte, dat vind ik..... Maar het helpt al wel een beetje en dat is de bedoeling uiteindelijk voor mijn peesplaatontsteking!
Goedemorgen, ik ben Moniek van Footlogics. Wat ene mooi cijfer geeft u Footlogics! We hebben zeker ene oplossing voor smalle voeten en schoenen: 3/4 Footlogics Casual. Het voorste stukje ontbreekt bij de Casuals waardoor hij perfect past in smalle schoenen en verder alle schoenen waar de volle-lengte zolen niet in passen. Footlogics Casual biedt precies dezelfde ondersteuning en demping als de Footlogics Comfort en Comfort Plus. Veel loopplezier gewenst! Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
Pluspunten
Super bedrijf met dito service. Zeer kundig en vriendelijk personeel.
Pluspunten
Snel en gods contact en advies. Bestelling snel in huis. Goese kwaliteit.
Pluspunten
Ik ben zeer goed geholpen met de Footlogics Casual - S (38-40) steunzolen. Had al 3 maanden vreselijke pijn van een eeltpit aan de bal van mijn voet. De pit werd weggehaald, maar kwam steeds weer terug. Monique bevool mij deze steunzolen aan. Die waren de volgende dag in huis en toen ik deze in mijn schoenen deed, geschiedde het wonder!! Ik voelde hetzelfde moment al verlichting en na 3 dagen was de pijn helemaal verdwenen!! Monique, je bent geweldig!! Ook de prijs van deze zolen bleek reuze mee te vallen. Waar de podotherapeut 145 euro rekende, betaalde ik 21,95 bij footlogics...Ik ben helemaal te spreken over dit bedrijf en Monique is de parel!!!
Goedemorgen Veemla, dank je wel voor je bericht, wat een ontzettend leuke, hartverwarmende review! Daar worden we heel erg blij van! Heel erg graag gedaan :) Nóg belangrijker; we hebben jóu blij kunnen maken met onze zooltjes! :) ! Ik wens je nog heel veel loopplezier! Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering iets niet op voorraad ze gaven mij een verbeterde versie van mijn bestelde produkt en daar ben ik echt over te spreken top.
Pluspunten
Iedere keer weer wordt er een kwaliteitsproduct geleverd!
Pluspunten
De zolen wennen snel en helpt binnen korte tijd al voor verbetering van pijnklachten
Pluspunten
Reeds meerdere keren inlegzolen bij Foodlogics aangekocht en steeds tevreden. Vooral de kwaliteit van het product is zeer goed.
Pluspunten
Geweldig materiaal. Heb nu al met de, inlegzool al voor zeker 80 % minder pijn met lopen. Een goede aanrader.