Pluspunten
Wat een service dit bedrijf, dit heb ik in mijn 64 jaar nog nooit meegemaakt, goed advies en zo klantvriendelijk, kan niet anders zeggen, echte aanrader, TOP !!!!!
VerbeterpuntenGeen !
Pluspunten
Vertrouwd
Pluspunten
de filmpjes en tips zijn betrouwbaar en informatief
Pluspunten
De zooltjes doen wat ze beloven, en de service is top! De high heel zooltjes gebruik ik al jaren naar tevredenheid. Nadat bleek dat een paar sportzooltjes niet goed paste in mijn schoenen kreeg ik per ommegaande andere toegestuurd. Prima service dus!
Pluspunten
Wil mijn beoordeling bij stellen.. het ligt zeker niet aan footlogics! Kreeg netjes een mail dat dat de zooltjes terug gestuurd kunnen worden
Goedenavond Kitty, dank u wel voor uw review. Wat jammer dat u geen (directe) verlichting voelde. En wat jammer dan van die 4 die u ons geeft.. Snik.. We bieden onze klanten altijd 30 dagen testen. U heeft de zooltjes ongeveer een week geprobeerd; misschien had u ze iets langer een kans kunnen geven? Sommige voeten hebben soms meer tijd nodig om te wennen. Natuurlijk kunt u de zooltjes retourneren, geen probleem. Bij uw bestelling zit een retourformulier; daarop vindt u alle informatie en ons gratis antwoordnummer. Geen retourformulier meer? Op onze site kunt u bij de veel-gestelde-vragen een nieuw formulier downloaden of wij sturen u per mail een exemplaar :). Dank u wel voor uw vertrouwen in Footlogics, Moniek van Footlogics
Pluspunten
Prima zooltjes, klachten van hielspoor verminderen. Prima service. Je wordt tjjdens de bestelprocedure keurig op de hoogte te gehouden van het verloop! Super!
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijke mensen
VerbeterpuntenLastig om toch een goede inlegzool te krijgen ivm de klachten? Misschien niet helemaal de goede gekozen? Ik loop heel veel....
Pluspunten
Super zooltjes 80% minder pijn wil graag nog paar bestellen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
een zeer goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte reactie op mail.
Pluspunten
Erg klantvriendelijk aan de telefoon en erg goede service.
VerbeterpuntenAls vrouw zijnde passen bepaalde zooltjes gewoon niet in onze schoenen. Ik draag nu bv hoge hakken zooltjes ook in platte laarzen omdat de andere zooltjes veel te strak in mijn laarzen zitten. Ik denk persoonlijk dat het voor mannen makkelijker in te passen is.
Goedemorgen Maryon, dank je wel voor je review. Misschien heb ik meteen een mooie oplossing voor je! Ik heb eventjes gekeken wat je bestelde, dat waren volle lengtes Footlogics Comfort. Deze zooltjes passen inderdaad niet in hoge hakken :). Voor alle hoge hakken hebben we speciaal Highheelcomfort ontworpen :). Zoek je een vergelijkbare ondersteuning als de Comfort maar dan voor je platte laarzen? Dan hebben we nog 3/4 Footlogics Casual. Mogelijkheden te over voor mannen én vrouwen :). Als je wilt kun je je Comforts retourneren en omruilen voor één van bovenstaande mogelijkheden. Als je dat wilt stuur me dan gewoon een mailtje ([email protected]) of een appje (0626136608) :). Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogic
Pluspunten
Supersnelle levering. Ben erg blij met nieuwe zooltjes. Veel minder last van hielspoor
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
prettig gesprek. meedenken met probleem
Pluspunten
Snelle levering. Een product was er op, maar dat werd goed vooraf gecommuniceerd.
Pluspunten
Er was iets mis gelopen met mijn bestelling. Na melding bij Moniek is dit in orde gekomen.
VerbeterpuntenIk heb geen track & trace gekregen van DPD. De inlegzolen zijn OK, alleen op de bal van de voet en tenen had ik problemen na een lange wandeling. Wellicht mede door het feit dat ik hamertenen heb. Ik vind ze wel een goede aanvulling voor mijn steunzolen, zodat ik nu in al mijn schoenen een deftige zool kan leggen en deze niet constant hoef te wisselen.
Pluspunten
Goede service , en ze doen wat ze beloven.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De zooltjes voelen goed aan. Eenvoudig op maat te knippen. Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen omdat ik nog niet weet hoelang ik er mee doe. Bestelling/ verzending, informatie over de producten ziet er verzorgd uit, mijn complimenten.
VerbeterpuntenHet bedrijf is prima maar als de prijs iets naar beneden kan?