Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering...betrouwbaar...
VerbeterpuntenIk vind de zooltjes nog al prijzig !!!
Pluspunten
Erg goed geholpen! De zolen lopen super lekker!
Pluspunten
Veel nuttige en heldere informatie te vinden op de website. Ook na ontvangst van zooltjes nog een mail met link naar gebruiksinstructies. Prettig.
Pluspunten
Ze "lezen"/ bekijken in ieder geval een aanvraag serieus. Mijn vraag een aparte rekening, om bij de zorgverzekering te kunnen indienen, werd nl. meteen bij de bestelling geleverd
Pluspunten
DPD had er een potje van gemaakt, dat vond Moniek zo vervelend dat ze de dag erna (op een zondag zelfs!) een bosje bloemen kwam brengen ivm het ongemak! Superlief! Zolen lopen top, mijn hielspoor is nagenoeg weg!
VerbeterpuntenGeen DPD meer gebruiken, vreselijke bezorgservice.
Pluspunten
Ik bestel hier al jaren de zooltjes voor mijn dochter die hielspoor heeft en ze bevallen prima geen klachten nu ze deze zooltjes gebruikt.
De kwaliteit mag wel iets langer mee, na 4 maanden merk ik dat ik last krijg van mijn voeten!
Pluspunten
Ben erg tevreden over de kwaliteit van de zolen. Binnen een week loop ik weer als een kievit ondanks een hielspoor en een peesontsteking. Goed advies gehad bij de aanschaf vd zolen. Hartelijk dank Monique.
VerbeterpuntenGeen.
Wij hebben de inlegzolen nooit ontvangen
Goedendag mevrouw Koster, dank u wel voor uw bericht. Ach jee, wat lees ik nou?! Uw pakje niet ontvangen? Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wat spijtig, waarom heeft u nu geen contact met ons opgenomen, dan hadden we het meteen kunnen oplossen voor u en was deze 1 helemaal niet nodig geweest ;). Ik neem alsnog graag zelf nog even contact op met u want u heeft de zooltjes besteld, betaald en we willen u het gevoel van lekker lopen natuurlijk niet laten missen :). Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
Pluspunten
Zeer persoonlijke en klantgerichte communicatie. De omschrijving is adequaat en verhelderend. Het aanbod om de zooltjes terug te nemen als ze niet aan de verwachtingen voldoen (ook als ze op maat geknipt zijn) is uitzonderlijk. Een voorbeeld voor velen!!
VerbeterpuntenEen tien met een griffel, dus . . .
Pluspunten
Na bestelling, direct een bevestiging en 2 dagen later liep ik al op de inlegzooltjes. Ik kan nog niks zeggen over duurzaamheid, maar het loopt heel erg prettig op deze zooltjes. Ik overweeg zelfs om nog een set aan te schaffen, zodat ik ze niet bij élk paar schoenen hoef te wisselen
Pluspunten
de verzending was door de ptt vertraagd ik heb gebeld en ze hebben het de volgende dag geregeld.dat het echt vervelend was kwam ik na drie dagen achter want die zooltjes zijn geweldig en elke dag langer zonder is echt balen.
Pluspunten
Kan niet anders dan alleen maar de allerhoogste score geven. Moniek is zeer klant-en servicegericht, de zooltjes zijn superfijn. Heb voor het eerst sinds tijden minder last van hielspoor. Heb inmiddels twee paar zooltjes en ben meer dan tevreden!
Pluspunten
My knee pain went away after a few days of using these insoles. My feet don't hurt anymore either. amazing!
Pluspunten
De zooltjes voldoen redelijk maar zijn niet optimaal. Het is een standaardoplossing die voor sommige mensen heel goed zijn maar voor anderen niet. De zooltjes die ik heb zijn voor holle voeten en zouden voor mij wat hoger mogen zijn in de holten van mij voeten.
VerbeterpuntenWat meer typen zooltjes met meer hoogte verschillen, dus zooltjes voor holle voeten *, **, ***.
Pluspunten
Erg goede service, super klantvriendelijk, snel antwoord op vragen en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fijn om zaken mee te doen
VerbeterpuntenGa zo door