Pluspunten
Goede duidelijke telefonische uitleg over de inlegzooltjes, zelfs na aankoop. De inlegzooltjes werken voor mij boven verwachting.
Pluspunten
goede producten en snelle levering
Pluspunten
Helemaal goed ooit gekocht voor hielspoor en geholpen daar door, verder koop ik ze voor fijn lopen ook mijn werk schoenen heb ik ze , gewoon doen en proberen , voor mij top
Pluspunten
Via de telefoon een duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Moniek heeft zeker de tijd genomen voor een antwoord. Zooltjes (hoge hakken) lopen heerlijk. Duidelijke video instructie.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering en maakt het beloofde waar.
VerbeterpuntenEigenlijk geen, ik vind het prima zo.
Pluspunten
Moniek geeft duidelijk opmaat advies, wat de beste zooltje zijn voor mijn voeten, en rugklachten.
VerbeterpuntenBeste Moniek, Ik draag sinds enkele jaren met veel plezier de zooltjes van Footlogics, voorheen droeg ik steunzolen die iedere keer moesten worden aanpast. Meerderen keren andere merken zooltjes geprobeerd ben uit eindelijk via Google bij Footlogics gekomen. Op de site las ik de nieuwe serie inlegzolen die jullie opnieuw hebben ontworpen, werd ik weer enthousiast omdat mijn bestaande zooltjes aan vernieuwing toe zijn. Toen jij mij drie jaar geleden per live chat adviseerde om zooltjes te gaan dragen voor mijn onderrughernia, ben ik van veel pijn verlost en ging het lopen veel beter en langer lopen. Afgelopen maandag de nieuwe Comfort Plus en de Casual besteld, en wederom weer een super snelle levering. Inderdaad zoals je aangaf op de site zien beide zooltjes er perfect uit, ze voelen zachter en degelijker aan. De volgende dag gelijk de zooltjes in mijn schoenen gedaan, en inderdaad het comfort is inderdaad verbeterd. De zooltjes voelen zachter aan en het comfort is verbeterd. Ik ga er zeker nog een aantal bestellen, ga zo door.
Pluspunten
Ik had zooltjes ontvangen en deze te veel kleiner gemaakt. Kreeg zonder moeitje nieuwe gestuurd! Klasse! Dat is pas service!
VerbeterpuntenGeen
Hallo Peter, dank je wel voor je mooie sterren :).. Heel graag gedaan, op zooltjes die te kort zijn is het niet lekker lopen :).. Veel loopplezier gewenst! Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levering en goedkoper dan bij menig schoenmaker. Persoonlijk kaartje maakt het net even leuker!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
vlot geleverd zooltjes lopen prima alleen in sandalen blijven ze toch niet goed zitten en je krijgt wel behoorlijk zweetvoeten erdoor.
Verbeterpuntenplakkers voor in sandalen als optie kunnen aanvinken bij bestelling ik heb dit gemeld bij de opmerkingen maar niet mee geleverd gekregen
De nieuwe zolen zijn veel groter. Ik heb behoorlijk moeten knippen om ze op maat en in model te krijgen. Ook heb ik het idee dat de steun minder is.
Goedemorgen, dank u wel voor uw review Wat jammer dat u niet blij bent met de zooltjes. Bij de ontwikkeling van de nieuwe uitvoering zijn we niet over 1 nacht ijs gegaan. We hebben uitgebreid getest met verschillende PU-rubbersoorten en samengewerkt met voetspecialisten en podotherapeuten verbonden aan onze fabriek in Barcelona. PU voelt zacht en veerkrachtig maar de ondersteuning is perfect en duurzaam. Leg maar eens een 'oude' uitvoering in de linker schoen en een nieuwe in de rechter. Er is geen verschil :) De zooltjes zijn iets langer gemaakt en zijn nu juist beter in verhouding tot de maat. Heeft u een overgangsmaat? We kunnen een maat kleiner proberen als u dat wilt. Ik zal daar even contact met u over opnemen. Moniek van Footlogics
Pluspunten
top
Pluspunten
Ik had twee paar inlegzolen besteld. Helaas ontving ik maar 1 paar. Na een mail te hebben gestuurd heel snel antwoord met een excuus en binnen 2 dagen alsnog het 2e paar ontvangen. Super!
Pluspunten
Laat in de middag bestelling geplaatst, volgende dag de bestelling al in huis.
Pluspunten
Snelle levering, voelde gelijk prettig in de schoen en ik loop weer pijnvrij!
Pluspunten
Goede producten. Toen de maat toch niet goed bleek, kreeg ik razendsnel nieuwe. Communicatie is persoonlijk, klantgericht, kundig en vriendelijk.
Pluspunten
Ik ben zeer bewust zeer tevreden over de footlogistics comfort plus. Ik loop er al jaren mee. Het geeft mijn smalle en holle voeten veel ondersteuning. Afgelopen weken vele kilometers gewandeld door de bergen. Ze passen overal in. Geen hielspoorklachten meer, minder vermoeide voeten. Echt een uitmuntend bedrijf met een uitmuntend product. Zeer plezierige no nonsense communicatie. En vele malen goedkoper dan een bezoek aan een orthopedisch medicus.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima levering, niks op aan te merken.