Pluspunten
snelle levering, goede info op de website
Pluspunten
Heel vriendelijk en behulpzaam geholpen tijdens telefonisch contact
Pluspunten
Goed hulp gehad bij het kiezen van de juiste inlegzool. Geen last meer van mijn voeten na squashen. :)
Pluspunten
Fijn klantenservice via whatsapp Goede kwaliteit producten
Pluspunten
Snelle goede levering
Pluspunten
Eigen forum en snelle levertijd
Pluspunten
Snelle en correcte uitvoering van de bestelling. De zolen voldoen volkomen aan de verwachtingen
Pluspunten
Deskundigheid, prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
geen iedee
Verbeterpuntengeen ervaring mee
Pluspunten
goede zolen snel geleverd
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
vriendelijke Moniek! Altijd even betrouwbaar
Pluspunten
Snelle levering en, overzichtelijke website
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDe zolen zijn in ons geval te dik. Nemen te veel ruimte in (Voeten doen gelijk pijn)
Pluspunten
Verbeterpuntende zooltjes zijn heel goed en helpen enorm om de druk op mijn zere hielen te ontzien, enige nadeel vond ik dat de zooltjes die ik had voor meerdere maten zijn 41 tot 43, daardoor paste ze in mijn schoenen met maat 41 niet in alle schoenen en eigenlijk alleen in de schoenen waar ik al langer op loop die wat wijder zijn geworden, voor mijn nieuwe schoenen zijn ze net iets te groot, misschien toch handiger als voor elke maat een andere is zodat het bij elke maat gewoon goed past? Ik durf eigenlijk niet goed dit bij te knippen voor mijn iets krappere schoenen of kan dat gewoon?