Top service!
Opeens had ik weer eens last van die vervelende hielspoor.... echt zeer pijnlijk, zeker de eerste paar meters 's morgens wanneer je je bed uitstapt. Een makkelijke oplossing is er niet, het is vaak een combinatie van meerdere dingen die je moet doen. Eén daarvan zijn goed zooltjes. Ik zag de site van Footlogics en dat sprak me aan, ook de ervaringen van anderen. Aangezien ik een driedaagse beurs voor de boeg had en dus de hele dag moest staan, bestelde ik snel een paar Comfort Plus zooltjes. Ik had ze zodoende op tijd binnen, maarrrrr ze waren veel te groot! Nu mag je ze ook bijknippen, maar dat vond ik zonde en twijfelde of dat wel de oplossing zou zijn. Dus appte ik Moniek en zij was zo vriendelijk om gelijk een paar nieuwe op de bus te doen, zodat ik ze in ieder geval op tijd had. Die andere set kon ik dan later terug sturen, wat ik natuurlijk gedaan heb. Kijk, dat vind ik dus service in optima forma! Gelijk meedenken met een oplossing! Inmiddels heb ik de zooltjes al een tijdje en geven veel comfort, van mijn hielspoor ben ik nog niet helemaal af maar zoals ik al zei heeft dat te maken met nog een aantal andere factoren. Ik weet wel dat het zonder de zooltjes een stuk erger zal zijn. Moniek, bij deze nogmaals bedankt!