Pluspunten
Goeie kwaliteit, snelle levering.
Pluspunten
Goede ervaring mee doen wat ze brloven
Pluspunten
Goede kwaliteit van het materiaal en blijft na veel gebruik soepel
Verbeterpuntenmisschien toch proberen sneller te leveren. En beter opletten met maten. Ik had laatst 1 te kleine zool ?? van de 2 paar
Pluspunten
Ik ben erg blij met de omruilservice. Hoewel ik graag de sportzooltjes zou hebben gehad voor enkele van mijn schoenen, bleken deze in het middendeel te smal voor mijn voeten. Maar ik kon ze zonder problemen én snel omruilen voor de Senzi.
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke beschrijving, snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding Betrouwbaar Levert binnen het gestelde termijn
VerbeterpuntenVaste klanten de mogelijkheid bieden om achteraf of per acceptgiro te betalen?
Pluspunten
Een super bedrijf!!! Denkt met de klant mee!! Top!
geen
Pluspunten
Supersnelle levering, prima product, duidelijke website
Pluspunten
Correcte info op de website over de producten die zij leveren. Door de duidelijkheid krijg je als klant snel inzicht in wat je nodig hebt. De garantie van terugnemen bij ongeschiktheid geeft blijk van het vertrouwen in de eigen producten.
VerbeterpuntenDe zwerftochten langs allerhande, dure hulpverleners zou voor velen overbodig worden wanneer meer bekendheid zou worden gegeven aan het feit dat knie, rug en bekkenklachten dikwijls vanuit de voeten ontstaan.
Pluspunten
Geduldig en zeer vriendelijk personeel. Service: tot 1 maand geld-terug garantie, zelfs na gebruik en/of bijknippen van de inlegzooltjes.
Pluspunten
Niet tevreden geld terug
Verbeterpunten-
Pluspunten
Fijne regeling niet goed geld terug dus is de drempel om te bestellen niet hoog
Pluspunten
Uitgebreide site,duidelijke beschrijvingen bij de zolen.
Pluspunten
Snelle levering, goede produkten voor matige voetproblemen.