Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenPlakkers op de zooltjes zijn vervelend. Je kunt ze niet in andere schoenen gebruiken. Dan scheuren de zooltjes.
Pluspunten
perfect bij overpronatie
Pluspunten
na contact , prima oplossing geboden. Daardoor vorig artikel ook behouden. Geweldige service. Pluim
pakket zou binnen 24 afgeleverd worden- stond in mail. na 3 dagen weer een mail dat pakketje nu klaar was voor verzenden. vervolgens nog 2 dagen wachten op dhl omdat die "het adres niet kon vinden"
Beste Cathy, vriendelijke dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u zo lang op uw pakketje heeft moeten wachten. Normaal levert DHL de zooltjes meteen, zoals het hoort, een dag na verzenden (voor u op zaterdag) af. Ik hoop dat u ondanks de haperende bezorging, blij bent met de zooltjes. Ik wens u nog veel loopplezier! Vriendelijke groet, Moniek Martens, Footlogics
Pluspunten
Pijn absoluut veel beter maar spijtig genoeg is mijn probleem niet helemaal verholpen. Maar ik blijf ze dragen en geloof er in.
Pluspunten
Vermindert de pijn
Pluspunten
Heb Morton's Neuroom en kon nog net een uur zonder pijn lopen. Nu met de comfort inlegzolen ben ik helemaal van de pijn af! Geweldig!
Pluspunten
Snelle persoonlijke service aan de telefoon. Overleg met een deskundige mogelijk. Persoonlijk advies.
Pluspunten
Alles is gewoon goed geregeld.
Pluspunten
snelle levertijd, kwaliteit van het product.
Verbeterpuntennvt