op de een of andere manier kraken ze in mijn schoenen..... maar verder loopt het prima. Prijs is pittig, voor een zooltje.... ligt er ook aan dat je moet afwachten hoelang hij meegaat.
Pluspunten
zeer snelle levering, kreeg 3 mailtjes na de bestelling binnen een uur en de volgende dag lagen ze al in de brievenbus. De mogelijkheid om terug te sturen zonder extra kosten.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over dit product ben bijna van de klachten van hielspoor af.
Pluspunten
Heldere info, zonder poespas overzichtelijke site. Goede prijs/kwaliteit verhouding
.................
Pluspunten
Past in vrijwel elke schoen
VerbeterpuntenSteviger materiaal voor voetbed.
Pluspunten
Goede service en vriendelijk personeel
Pluspunten
Duidelijk dat door deze zooltjes het gewicht verdeeld wordt, zodat de bal van de voet niet als het enige drukpunt belast wordt en je daardoor de schoenen graag draagt.
VerbeterpuntenHeb de zooltjes voor hoge hakken gekocht. Zijn prima, alleen ze zijn in zwart. wellicht is voor zomer/open schoenen een wat neutralere minder donkere kleur te overwegen. Voor dichte schoenen en/of laarzen zijn ze prima!
Pluspunten
voor bij wie het helpt is het een goed product
Verbeterpuntenik had ze al geknipt dus kan ze niet terugsturen, maar dat is niet jullie fout
Zolen niet echt geschikt bij hielspoor ontlasten
Pluspunten
Loop, sta een stuk prettiger met de zooltjes. Zijn makkelijk op maat te maken.
VerbeterpuntenOmdat de zooltjes zo fijn zijn, zou ik ze het liefst in al m'n schoenen hebben, maar dat wordt een te prijzig verhaal. Vind de prijs aan de hoge kant.