Pluspunten
Ik merk duidelijk dat mijn rugklachten afnemen bij het dragen van de zooltjes, erg fijn! De vele wandelingen kunnen er nu gewoon om doorgaan!
Pluspunten
Ik had zooltjes besteld na 3 weken dragen was het probleem aan mijn voeten niet opgelost en stuurde ik de zooltjes terug een dag later kreeg ik een ontvangst bevestiging en 3 dagen was mijn geld al terug gestort ,een prima service
VerbeterpuntenHet blijft een probleem als je moeilijke voeten hebt om standaard zooltjes te bestellen maar de kwaliteit en service zijn prima.
Pluspunten
Goede ondersteuning. Meteen comfortabel. Goede circulatie van lucht rond de gehele voet. Eenvoudig perfect aan te passen aan mijn maat schoenen. Van mijn goede schoenen (Mephisto) was de dempende werking van de binnen zool uitgewerkt en nu loop ik weer als voorheen.
Pluspunten
Had het eerder moeten aanschaffen, super en betaalbaar inlegzooltjes.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten top product
Fijn maar wel vrij duur.
Pluspunten
via mail vragen gesteld en vrij wel meteen een antwoord . en op mijn vragen een goede uitleg. Ik heb mijn zooltjes nog maar net , dus kan ik niet alles beantwoorden. Een collega van mij heeft ze na ik hem verteld heb van Footlogics ook zooltjes besteld .
vluggere levering indien mogelijk?