Ik heb het idee dat het een kleinere maat is dan de m die ik besteld heb mijn vorige zooltjes ook m zijn iets groter
Pluspunten
Beter dan mijn dure op-maat-gemaakte zolen, die nu opgeborgen liggen.
Pluspunten
Snelle levering,topkwaliteit!
Pluspunten
Duidelijke website met goede uitleg, redelijke prijs en snelle levertijd. Belangrijkste, prima product (FOOTLOGICS COMFORT) waar ik plezier van heb bij het wandelen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede uitleg van de producten, goede kwaliteit van het product en de snelle levertijd.
Pluspunten
Zolen helpen goed
VerbeterpuntenEr bij vermelden dat ze wel hoog zijn waardoor je bijvoorbeeld in laarzen je voet niet meer kwijt kunt.
Pluspunten
Ben heel tevreden en heb geen pijn meer aan mijn voeten als ik lang moet staan.
De toplaag van de zooltjes zit warm
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpuntennakomen wat je belooft; product was voor 16.30 besteld,maar was pas na 3 werkdagen aan huis afgeleverd
Pluspunten
Omdat de door mij bestelde zooltjes niet in mijn daarvoor bestemde schoenen pasten en ik ze dus heb teruggestuurd, kreeg ik zelfs mijn portokosten terug. Ik vond dat een zeer goede service.