ik vind ze te duur
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
fijne zooltjes die er goed uitzien
Verbeterpuntenjammer dat je ze nog op maat moet knippen, ze zijn ook best breed dus passen niet in alle schoenen.
Alleen erg jammer dat je ze niet in je gewone schoenen kan doen, Dan zijn je schoenen te klein.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIets meer uitleg over ontstaan voetklachten, o.a hielspoor
Pluspunten
VerbeterpuntenNa enkele dagen liet de bovenkant van de zooltjes los, er zouden dezelfde dag nieuwe gestuurd worden. Dat is natuurlijk topservice, tenzij je het niet nakomt... Bij klachten doen wat je zegt!
Hieronder leest u onze reactie die wij aan de klant verstuurd hebben: ********************************************* Beste Jolan, Wat vervelend om te horen dat de zooltjes die wij opnieuw hebben opgestuurd blijkbaar niet zijn aangekomen. Jammer dat u hier niet eerder contact met ons over heeft opgenomen. Dat had ons de kans gegeven u een oplossing aan te bieden en had u de ergernis bespaard over het uitblijven van de zooltjes. Footlogics komt haar beloftes altijd na en dat is hier ook gebeurd. Gezien de tijd die nu verstreken is ga ik ervan uit dat de post een afleverfout heeft gemaakt. U had de nieuwe zooltjes allang moeten ontvangen. We sturen u vandaag meteen een nieuw paartje toe. Onze excuses namens PostNL en dank voor uw geduld.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit, snelle levering.
Ik heb nooit zweet voeten maar nu wel Dus ben niet echt tevreden
Pluspunten
Dankzij de sportzooltjes kan ik na 6 maanden eindelijk weer pijnvrij hardlopen. Goede kwaliteit en vele malen goedkoper dan zooltjes aanschaffen via een podotherapeut. Ben er erg blij mee!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
keurige levering.
Verbeterpuntende zooltjes zouden wat mij betreft iets dunner mogen.
Pluspunten
Zeer degelijk materiaal en een perfecte service
Verbeterpuntengeen