betere info over tijdsduur verzending, duurde 5 dagen voor ontvangst.
Beste Anita, Vriendelijke dank voor uw reactie. Verzenden naar Belgie nam tot voor kort 2 tot maximaal 5 werkdagen. Deze informatie is terug te vinden op onze site. We hebben goed nieuws! We versturen de pakketjes nu met DHL waardoor de levertermijn teruggebracht is naar maximaal twee werkdagen!. Ik wens u veel loopplezier! Hartelijke groet, Moniek Martens Footlogics
Pluspunten
De zolen werken perfect. Geen pijn meer aan de voeten. Wij zijn erg tevreden.
Pluspunten
Snelle levering Goede communicatie tussen bedrijf Interessante prijs
VerbeterpuntenDe steunzolen hebben mij heel goed geholpen ( zelfs beter dan de op maat gemaakte steunzolen) Aangezien ik een fel doorgezakte voet heb , mochten ze misschien nog een paar millimeter dikker zijn, zodat mijn voorvoet niet meer op mijn schoenzool rust.
Pluspunten
Blessure is gelijk verholpen!
Pluspunten
Geweldige service
Pluspunten
Uitstekende uitleg op de website. Snelle levering. Prima product.
Pluspunten
Snelle levering , zooltjes lopen goed
VerbeterpuntenGeen
Snellere levering in België
Pluspunten
Ik heb de sportzooltjes besteld in eerste instantie (later nog de high heels en de comfort), maar de sportzooltjes passen precies in mijn tennisschoenen. Verder geeft het echt steun aan de voeten en zorgt het ervoor dat mijn voet minder ver doorzakt.
Pluspunten
Regelmatig pijn aan mijn hiel, met deze zolen is het opgelost!
Verbeterpuntenleveringstijd was een week, dit is het enigste dat kan verbeteren
Pluspunten
Ik had de verkeerde maat besteld. Contact opgenomen en de volgende dag de goede maat ontvangen! Super service.
Pluspunten
geld weer snel terug klasse
Verbeterpuntenbetere voorlichting voor het gebruik
Pluspunten
De zooltjes zijn heel goed. Het was een opluchting, toen ik de zooltjes in mijn schoenen had en ging lopen.
VerbeterpuntenDe zooltjes zijn aan de achterkant en de zijkant vrij hoog. Ik krijg ze jammer genoeg niet in mijn laarsen.
Pluspunten
Geweldige garantie: als het product niet bevalt kan het teruggestuurd worden.