Pluspunten
Nu ik deze footlogics in mijn schoenen heb, heb ik veel minder last van rugpijn en ben ik minder moe in mijn benen
Pluspunten
Ze zijn zacht en dempend, maar ik moet weer wennen om op hakken te lopen dus kan niet echt een heel goed oordeel geven.
Pluspunten
Pijn verlichting bij hielspoor
Pluspunten
blijven goed zitten in enkellaarsjes en loopt erg prettig, minder druk op mijn voorvoet
Pluspunten
ik loop nu veel beter en met minder pijn merug
Pluspunten
mooi product
Pluspunten
Duidelijke website met heel veel duidelijk "leesbare" informatie over het onderwerp.
De plakstukjes aan de onderkant van de zolen laat na 3 maanden los verder bevallen de zooltjes heel goed.
Pluspunten
geweldige snelle service en dat is het belangrijkste geweldig resultaat voor mijn zoon super