Pluspunten
kwalitatief ziet het er erg goed uit.
VerbeterpuntenHelaas heeft het voor mij niet gewerkt. Ik heb toch het idee dat het beter is om zooltjes op maat te laten maken omdat elke voet en elk probleem anders is.
Pluspunten
Heb nu de lederen ivm met werkschoenen. Erg goed.
VerbeterpuntenAls er een aanbieding is zoals in juni, genoeg in voorraad hebben.
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs.
VerbeterpuntenZooltjes met leren bovenkant kraken bij het lopen.
Pluspunten
informatieve website
VerbeterpuntenEr op wijzen dat steunzolen het best tot hun recht komen in schoenen met een profielloze binnenzool. Bij reeds aanwezige ondersteuning voor het voetgewelf aan de binnenkant van de schoen wordt de voet mediaan te hoog opgetild door de steunzool.
Pluspunten
Goede steunzolen die me in drie weken tijd van hielspoor hebben afgeholpen voor een heel schappelijke prijs.
Pluspunten
De comfort zooltjes waren mijn laatste strohalm om deel te nemen aan de 4-daagse. Ik had 2 botblessures vanwege overpronatie. Ik nam een gok door ze te gebruiken zonder te kunnen oefenen. Zaterdag ontvangen en dinsdag de 4-daagse in Nijmegen gelopen. Geweldig, geen pijntjes, geen blaren, fantastische zolen, ze overtreffen mijn opmaat gemaakte zooltjes.
Pluspunten
Bijzonder goede service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldige service. Bijzonder vriendelijk en goed geholpen aan de telefoon. Komt afspraken na. Maakte ik nog niet eerder mee, zo'n goede service. Dank!
Pluspunten
Het bedrijf heeft vertrouwen in haar klanten!
VerbeterpuntenKoerierdienst gebruiken in plaats van de trage post. De flauwe sterrennominatie op levertijd is volledig te wijten aan de traagheid van deze instellingen.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding No-nonsense website
Pluspunten
Levering snel en goed...er is bij mij e.e.a. fout gegaan met gedeelte van bestelling/nalevering=> mail kwijt, telefonisch leverdatum beloofd...backorder kwijt...na 2e telefoontje alles super geregeld!
VerbeterpuntenMelding van datum nalevering ( van ontbrekend produkt) op pakbon/factuur