Na een week dragen gaat de bovenkant van de zool al kapot
Pluspunten
Helaas heb ik de zooltjes terug moeten stureen omdat mijn schoenen niet meer pasten. Ik kreeg keurig en snel een bevestiging van het terugsturen, en de kosten werden heel snel teruggeboekt op mijn rekening.
Pluspunten
Zeer snelle en goede service
VerbeterpuntenAfmeting van zool vermelden dit voorkomt foutieve bestelling van maat
Pluspunten
Snelle levering, fijne zooltjes, kan nog niets zeggen over duurzaamheid. Zooltjes vallen relatief groot Met maat 40 is small al aan de grote kant
Pluspunten
Pluspunten
Positieve resultaat op mijn knieen en onderrug nu in het begin al
VerbeterpuntenFf op de tandenbijten wat voeten betref echt killing of je zult het langzaam moeten opbouwen
Pluspunten
Kan er prima op lopen na dat beide voeten waren geopereerd 2000 en 2006. Na jaren iets gevonden prima.
Pluspunten
Uitstekende afhandeling omruiling. Zooltjes doen precies wat beloofd wordt.
Pluspunten
Snel antwoord op gestelde vraag.
VerbeterpuntenDoe zo voort!
Pluspunten
Ik bestel ze voor kennissen en die zijn er nog steeds heel blij mee, laat ze gelijk naar hun toe sturen en dat gaat geweldig.
Pluspunten
Door gebruik van de inlegzool is de hielspoor na 2 dagen verdwenen! Ik loop veel beter, niet meer snel vermoeid, had ik jaren eerder moeten doen.
Het bovenste stofje van 1 zooltje is zeer snel losgekomen.
Pluspunten
algemene tevredenheid stap veel en heb geen voetklachten meer sinds meer dan een jaar
Verbeterpuntenbij mijn tweede bestelling maakte ik de opmerking dat de hielstuk snel zijn veerkracht verloor ik wet niet of daar iets is aangedaan