Pluspunten
telefonische goede uitleg tussen de verschillen van de comfort en de comfort plus. Eerlijk verhaal! Service van 30 dagen niet goed garantie
Verbeterpunten?
Pluspunten
loopt heerlijk pijn is niet minder maar heb ook suikerziekte.
Pluspunten
sluiten goed aan op het voetbed
Pluspunten
Kan veel langer op hogen hakken lopen zonder een branderig gevoel aan de bal van de voet, Zelfs m'n hoogste hakken voelde aan als pantoffels met de zool. Hoewel ik op deze na een uur al met pijn liep heb ik het met de footlogics zool de hele avond uitgehouden op de dansvloer
Pluspunten
vlotte levering. goed product
Pluspunten
2 jaar pijn in mijn voeten en door deze zooltjes kan ik weer gewoon lopen en vooral lang lopen ik ben er zo blij mee had ik dit maar eerder gedaan dan had mezelf een boel ellende bespaard
Pluspunten
veel baat bij deze zooltjes [comfortplus] na een dag geen last meer van pijn onder de hiel. Wel even wennen en spierpijn in de kuiten, maar ik loop ook veel.
Pluspunten
Ik had wat vragen na een paar dagen en werd heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik heb het idee dat mijn hielspoor door de zooltjes al zijn verbeterd. Om het compleet te maken maak ik gebruik van acupunctuur.
Pluspunten
Hele snelle levering, fantastisch.
Pluspunten
zool biedt prima ondersteuning, klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze zolen in goede schoenen lopen ook heerlijk
Pluspunten
Het werd de volgende werkdag idd geleverd voor 10 uur..
VerbeterpuntenNee..hoor!,super