Pluspunten
snelle levertijd
Verbeterpuntenbovenkant van de zool is na 2 dagen losgelaten. zool is wel erg fijn en ondersteunend
Geachte heer Souryal, Vriendelijke dank voor uw reactie. We vinden het fijn om te horen dat de zooltjes bevallen! Maar, loslaten van de toplaag mag natuurlijk niet gebeuren! Ook niet na veelvuldig en intensief gebruik. Ik heb uw klacht doorgezet naar onze fabrikant en vanmiddag gaan wij u een nieuw paar zooltjes toesturen. Inmiddels is dit bericht ook via onze klantenservice aan u verzonden. Hartelijke groeten, Moniek Martens, Footlogics.
Pluspunten
Pluspunten
Snel geleverd, wel met fout. Maar snel opgelost.
Verbeterpuntenbestelling goed nakijken alvorens te versturen, van de 4 sets waren er 2 met foute inhoud.
Pluspunten
- goede steun, makkelijk aan te passen door de rand die je nog af kan knippen
Pluspunten
het is even wennen in het begin maar daarna is het zalig!
Pluspunten
Ik ben een beginnende hardloper en kreeg last van m\'n achillespees. Dankzij deze zooltjes heb ik geen pijn meer!
Pluspunten
De extra plak sticker vind ik een erg positief. en het loopcomfort is prima.
Pluspunten
Snelle service, de zooltjes zijn handig, passen in de schoenen, kortom doen wat er beloofd wordt! Ze helpen mij uitstekend in het verbeteren van de stand van mijn (doorgezakte) voet, daardoor heb ik geen heupklachten meer en geen knieklachten en loop ik een stuk comfortabeler.
Pluspunten
Toegankelijkheid website
VerbeterpuntenBezorging vond zeer laat plaats.
Pluspunten
Helpt tegen mijn rugpijn, hiel pijn en verbeterd postuur
Pluspunten
Een goede ondersteuning van mijn holle voeten.
Pluspunten
Het produkt is tegen een goede prijs zeer snel en in goede staat afgeleverd.
VerbeterpuntenMomenteel niet
Pluspunten
Ze bevallen goed
VerbeterpuntenVoor zomer schoenen is de comfort plus iets te breed
Pluspunten
Snelle levering en een heel goede inlegzool die direkt verbetering gaf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prettig draagcomfort redelijke prijs makkelijk inleggen
Verbeterpunten?
De zooltjes zijn dusdanig groot dat voor een elegante damesschoen niet past !
Pluspunten
Snelle levering en na twee dagen al merkbaar positief resultaat.
Pluspunten
De zooltjes geven heerlijke steun in voetbed. Had ik veel eerder aan moeten beginne. Een groot verschil!
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er ook breedte maten zouden zijn. De zolen zijn erg breed en passen maar net in mijn platte stewardessen schoen. In mijn pumps passen ze niet en heb daarvoor het speciale zooltje voor hoge hakken besteld waarvan ik vind dat het voetbed iets verder naar voren zou moeten zitten. Misschien had ik een grotere maat moeten hebben??