Pluspunten
moet er even aan wennen daarna loopt het wel goed. ben nog niet van mijn hielprobleem af maar het verlicht wel iets
Pluspunten
Door het dragen van de steunzooltjes geen enkele pijn meer in de voetboog.
VerbeterpuntenDe comfort plus is kwalitatief prima in orde. Bij de comfort verschuift het kussentje onder de hiel. Mijnerzijds wordt dit gratis hersteld door schoenmakersbedrijf \"De Halve Zool\" te Den Haag (een dikke pluim derhalve voor dit bedrijf).
Pluspunten
Ze voelen echt zacht aan
VerbeterpuntenTe breed, ze komen niet gemakkelijk in de schoenen,alleen in sandalan
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de zooltjes. Passen goed in mijn schoenen ( een stukje afgeknipt) en heb geen last meer van de Hielspoor want moet het \\\"volgens uw beschrijving\\\" geweest zijn. Waarschijnlijk door overbelasting. Nog erg bedankt. Wat een opluchting weer zonder pijn te kunnen lopen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Zit wel lekker in mijn schoenen. Weet alleen niet of deze zolen mij zo goed helpen bij mijn hielspoor en de pijn onder mijn middenvoetsbeentjes. Heb na een week nog steeds dezelfde klacht.
Beste meneer, mevrouw Kamp, vriendelijke dank voor uw bericht. Het kan goed zijn dat u niet direct effect voelt en moet wennen aan de zooltjes. De gewenningstijd is ongeveer een maand. U mag de zooltjes 30 dagen uitproberen. Voldoen ze na deze periode niet aan uw verwachtingen dan kunt u gebruik maken van onze 30-dagen-niet-tevreden-geld-terug-garantie. We wensen u veel loopplezier! Hartelijke groeten, Moniek Martens, Footlogics.
Pluspunten
De zolen werken, mijn klachten zijn na 2 weken al stukken minder, en ik kan met deze zool gewoon mijn smalle laarzen blijven dragen
Verbeterpuntenverkoop deze zooltjes (compact) ook in het leer, dan is er keus.
Beste Annemieke, vriendelijke dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u baat heeft bij de zooltjes! Ik ontvang meerdere vraag naar de leren uitvoering van de Casual. Ik heb uw verzoek doorgezet naar de leiding van Footlogics. We wensen u veel loopplezier! Hartelijke groeten, Moniek Martens, Footlogics.
Pluspunten
De eerste 2 dagen uitstekend. Vervolgens t.g.v. weer optredende pijn in achilles hiel 1 wk. zonder. Inmiddels weer ruim 2 wk met zolen. Goed resultaat. Bijkomend voordeel heerlijk warme voeten t.g.v. van wellicht betere doorbloeding
Pluspunten
Zeer aangenaam lopen met deze zolen
Pluspunten
Ik ben heel tevreden, ik heb meerdere zolen geprobeerd; deze zijn echt de beste
Verbeterpunten-
Pluspunten
Bestelling werd heel snel in Spanje geleverd, zooltjes zitten goed (nog wel beetje wennen, want ze zijn heel anders dan mijn oude steunzolen), nu alleen nog afwachten of ze ook echt effect gaan hebben op mijn \\\'hielspoor\\\'.
Pluspunten
alles keurig verzonden
Verbeterpuntenik vind het jammer maar tot mijn spijt heb ik er geen baat bij. De klachten blijven het zelfde het gaat voornamelijk om de twee kleinste tenen aan de rechtervoet. ik had al halvesteunzolen om de tenen ruimte te geven maar zal uiteindelijk toch naar een orthopeed verwezen worden. de zooltjes zal ik dus helaas moeten retourneren.
Pluspunten
Geweldig mijn dochter had zere voeten rode vlekken van inwendige ontstekingen onder de voet op de drukpunten. Op aanraden van iemand de zolen gekocht en haar hele voeten zijn weer tot rust gekomen doordat haar voet in de juiste positie staat. ze vind het heerlijk lopen
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Verbeterpunten-