Pluspunten
Duidelijke omschrijving. Mooi product
Beste mevrouw Witten, vriendelijke dank voor uw reactie. Footlogics stelt service, garantie en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn erg benieuwd wat de reden is van uw lage beoordeling en negatieve aanbeveling. U kunt, indien u dit wilt, hier op terugkomen per mail: [email protected] of telefonisch: + 31 20 8201 888. We zien uw reactie graag tegemoet! Hartelijke groeten, Moniek Martens, Footlogics.
Pluspunten
Snel handelen na een bestelling. Heb diverse podotherapeuten geconsulteerd en ben alleen maar financieel lichter geworden. Deze bevallen uitstekend en probeer ze in diverse schoenen uit. Geen omslachtige afdrukken en meerdere consulten voordat je uiteindelijk wordt geholpen. Super
VerbeterpuntenIn dit stadium zou ik nog geen verbeter punten kunnen aanwijzen.
Pluspunten
Snelle respons en levering!
Pluspunten
Zeer professioneel, snel en met vertrouwen geholpen. Prima service bij retour
VerbeterpuntenHeb voor (deel; 1 paar terug/ 2 paar bijbesteld) 2e bestelling, week geleden, nog geen factuur ontvangen. Als dit niet (geheel) vooraf betaald is, zorg dat je factuur direct meestuurt.
Pluspunten
afspraak is afspraak , verkeerde order keurig geannuleerd, snelle levering
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit!
VerbeterpuntenWebsite van u had ik zelf nog niet gevonden, hoorde van een kennis dat ik op Footlogics moest zoeken en zo kwam ik bij u terecht.
Pluspunten
Snelle ne correcte levering van een prima product.
VerbeterpuntenNee, ga zo door.
Pluspunten
Verkeerde maat besteld maar dit was geen enkel probleem. Voordat de verkeerd bestelde zooltjes weer terug gezonden waren kreeg ik al de nieuwe thuis gestuurd.
Pluspunten
Snelle levering. Goede, duidelijke omschrijving van het product.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten. Alles prima.
Pluspunten
Snelle levering en goede producten
De inlegzolen zijn erg breed en passen in vele schoenen niet.
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenOnderzijde hieltjes voorzien van plakker zodat deze niet kunnen verschuiiven
Pluspunten
Op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen.
Pluspunten
Top producten. Top service. Snelle levering. Kortom: een bedrijf waar ik al jaren een zeer tevreden vaste klant ben.
VerbeterpuntenTip: Ga zo door!