Pluspunten
Goede informatie op de site, daarom ben ik er gaan bestellen. Dit is mijn 2de paar zooltjes en dus van mijn hielspoor afgekomen.Prijs/ Kwaliteit verhouding is zéér goed, dus gelukkig ook voor mensen met een smalle beurs.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan wat mij betreft!!
Pluspunten
Het zijn inderdaad goede zolen die de pijn verlichten. Ook de service is goed, ik had twee paar besteld (twee verschillende maten) om te kijken welke voor mij geschikt zou zijn. Nadat ik de kleinste maat teruggestuurd had, had ik het geld daarvoor binnen één week op m\\
VerbeterpuntenHelaas kraken de zolen heel erg en kan je er niet normaal mee over straat. Ik heb er enkele weken mee gelopen om te kijken of het weg zou gaan, maar op een gegeven moment heb ik er toch echt voor gekozen om ze eruit te halen. Wellicht dat Footlogics na het lezen van deze review nog een tip heeft om het gekraak tegen te gaan?
Pluspunten
ja
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, helemaal goed
Pluspunten
Het was even wennen maar mijn schoenen kan ik weer aan, zonder pijn! Geweldig!
Pluspunten
30 dagen garantie: als de inlegzolen je niet bevallen, krijg je het aankoopgedrag terug.
Pluspunten
- goed contact - zeer snelle levering
Pluspunten
Men heeft verstand van zaken en levert echt een goed product.
VerbeterpuntenNee, vooral zo doorgaan.
nee
Pluspunten
Goede site en snelle levering
geen
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Pluspunten
Geven fout toe en hebben direct actie ondernomen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan. En goed geadviseerd.