Pluspunten
prettig telefonisch contact. Snelle levering
VerbeterpuntenNiet helemaal duidelijk welk zooltje via de website
Pluspunten
De persoonlijke interactie en afhandeling van het dossier. De afhandeling van de contactpersoon nadat de eerste levering spoorloos verdwenen was. Er werd meer dan moeite gedaan om als nog een steunzooltjes toe te sturen. Dat dit een beetje tijd in beslag nam daar kon footlogics zelf natuurlijk niets aan doen.
VerbeterpuntenDe website nam mijn adres niet aan. De straat, huisnummer en bus werden niet aangenomen. Dus hier is nog een aanpassing nodig. Daarom ook maar een 8 voor communicatie. De afhandeling via mail was dan weer wel een dikke +
Pluspunten
Loop al sinds de zomer met hielspoor klachten. Via huisarts bij een podoloog terecht gekomen die a raison van 200 euro zooltjes heeft aangemeten en na verloop van tijd aangepast. Hielp eigenlijk helemaal niet. Via internet, lopenzonderpijn ben ik bij jullie terecht gekomen. Goede zolen en fijn/goed om de oefeningen te doen.
Verbeterpuntenzelf weet ik niet precies het verschil tussen een driekwart zool en een hele. Zijn beide bijvoorbeeld even effectief.
Beste Wendelien, vriendelijk dank voor uw review. De belangrijkste ondersteuning (archsupport) is bij beide zooltjes hetzelfde. Beide types even dus even effectief. Bij klachten die ook de voorvoet betreffen bevelen we echter het gebruik van de volle-lengte Comfortzool aan. Deze heeft onder de voorvoet een extra kleine ondersteuning. Bij smalle schoenen (collegeschoenen, Van Lier en Van Bommel) bevelen we het gebruik van de Casual inlegzool aan. Hartelijke groet, Moniek Martens, Footlogics
nee
Pluspunten
nvt
VerbeterpuntenWerkt goed, ook in het weekend
Pluspunten
Gezien de \\`niet goed,geld terug\\` garantie heb ik meteen de Comfort inlegzolen besteld. De FootLogic inlegzolen werkten meteen voor mijn hielspoor.
VerbeterpuntenNa ca. een week dragen, kwam de hielspoor weer opzetten, ondanks de inlegzolen.
Pluspunten
snelle levering vandaag gebeld morgen in huis en vriendelijke telefonische contact
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelle levering inderdaad vandaag bestelt morgen in huis
Pluspunten
Kwalitatief,snel prijsbewust
VerbeterpuntenDe levering is (in België) niet 100% betrouwbaar. Wanneer de postbode mist zie de bestelling nooit meer terug,het ware beter om te moeten signeren voor ontvangst.
Pluspunten
correcte behandeling van verzending alsook retour
Pluspunten
Ik kreeg onmiddellijk na mijn bestelling de stand van zaken ivm mijn bestelling en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden