Prijs is erg hoog voor een standaardsteunzooltje.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snelle, nette en correcte levering. Footlogics geeft een heel betrouwbaar gevoel.
VerbeterpuntenPrijs aantrekkelijker maken voor klanten, persoonlijk heb ik even moeten nadenken of ik footlogics zou gaan proberen, vond de prijs eigenlijk te hoog om zo maar even uit te proberen, ondanks de mogelijkheid van terugsturen naar 30 dagen. Leuke aanbiedingen voor vaste klanten...
Pluspunten
Ik sta kritisch tov \\``oplossers\\``. Masr ik had de zooltjes nog geen 5 minuten in mijn schoenen toen ik het positieve effect voelde. nu ruim een week later is de pijn in mijn achiilleshielpees bijna weg, zeer tevreden
Pluspunten
Uitstekend, snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering van een goed product!
geen
Geachte meneer/ mevrouw Vallinga. Vriendelijke dank voor de Kiyoh reactie op ons product. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! We willen u vragen uw totaalbeoordeling van de 5 toe te lichten. We vonden dit cijfer opvallend gezien de ruime voldoendes die u ons en ons product toekent. Alvast bedankt! Hartelijke groet, Moniek Martens, Footlogics.
Pluspunten
De zooltjes zitten en lopen heel lekker in mijn werkschoenen.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
neen
Pluspunten
zeer snelle service
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Superservice! Er wordt vandaag wéér (3e maal) een verzending gedaan zodat ik op mijn gemak kan vergelijken.
Pluspunten
snelle service betaalbaar goede kwaliteit
Pluspunten
Product werd snel geleverd met een uitgebreide beschrijving
Verbeterpuntennee, nog niet. Ik weet niet of de zolen ertoe bij zullen dragen dat de hielspoor verdwijnt.
Pluspunten
Vlotte levering en prima service met verkeerde bestelling